Jeugd baanatletiek

Hieronder en op de pagina’s onder het menu jeugdbaanatletiek beschrijven we welke activiteiten we aan kinderen tussen 6 en 16 jaar aanbieden.

Onze jeugdleden doen mee aan trainingen en krijgen de mogelijkheid om aan wedstrijden deel te nemen. Daarnaast organiseert AV Feniks aan het begin van het winterseizoen de clubkampioenschappen. Er is een jaarlijks kamp en er kunnen op verzoek en in samenwerking met de jeugdcommissie andere activiteiten worden georganiseerd.

De jeugdafdeling van Atletiek Vereniging Feniks geeft atletiektraining aan kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Kinderen die het leuk vinden om een afwisselende sport te beoefenen zijn helemaal op hun plek bij ons. Wij oefenen in de vorm van spelletjes allerlei atletiektechnieken: sprinten, kogelstoten, balwerpen, hoog- en verspringen en werken aan de conditie om een klein duurloopje aan te kunnen. Al deze onderdelen worden aangeboden bij het afnemen van een lidmaatschap. Wij zijn aangesloten bij Nederlandse AtletiekUnie.

Lidmaatschap

Lees op de andere pagina’s onder jeugdatletiek wat wij allemaal nog meer voor onze jeugdleden doen. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en de contributie. Klik hier als je je direct online wilt inschrijven.

Share This