Sponsoren & Partners

De Grote Clubactie

facebook
Home

AV Feniks is de snel groeiende atletiek vereniging in Amsterdam Zuidoost. Een vereniging voor jong en oud, voor wedstrijdatletiek en loopgroepen en voor sportiviteit en gezelligheid. AV Feniks heeft haar thuishaven op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandelapark.

 

12-10-2017

Feniks Weekly 41: Clubkampioenschappen AV Feniks

In zeer slechte omstandigheden werd afgelopen weekend het Clubkampioenschap van Feniks afgewerkt. De pupillen hadden een vaste meerkamp terwijl junioren en senioren 4 onderdelen mochten kiezen waarbij de voorwaarde was dat er in ieder geval een loop, werp en springonderdeel werd gedaan. Het is alle atleten, soms in overleg met de Wedstrijd Organisatie Commissie, gelukt om 4 leuke onderdelen te kiezen. Lopers legden een 1500 meter af, de traditionele start van de Trainingspakkenwedstrijd en de Clubkampioenschappen.

Lees meer...

26-09-2017

Feniks Weekly 39: Meerkamp en estafette

Afgelopen weekend werd Milo de Langen 5e bij de NK CD-Meerkamp in Zoetermeer. Felix Zwolle werd verdienstelijk 20ste na een goede 2e dag. Voor Feniks een relatief nieuwe tak van sport voor junioren. Verder vlakbij huis de Nederlandse Estafette Kampioenschappen. Jongens pupillen C werden eerste, de B’s 3e en de junioren C ook 3e.

Lees meer...

18-09-2017

Feniks weekly 38: Finale weekend!!!

De pupillen teams die zich hadden geplaatst voor de regionale pupillenfinale hebben het allemaal supergoed gedaan. De jongensteams D en C die aan de landelijke finale van de competitie meededen werden 9e en 12e van Nederland. En dan was er nog de Dam-tot-Damloop...

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...