Sponsoren & Partners
facebook
Home

AV Feniks is de snel groeiende atletiek vereniging in Amsterdam Zuidoost. Een vereniging voor jong en oud, voor wedstrijdatletiek en loopgroepen en voor sportiviteit en gezelligheid. AV Feniks heeft haar thuishaven op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandelapark.

 

26-06-2017

Feniks Weekly 25: Joris, Milo, Eljahro en Denzel in actie

Deze week kwamen de atleten van Feniks individueel in actie, dat wil zeggen: zelf inschrijven, zelf gaan en zelf sporten op je favoriete onderdelen. Joris Pals (discus en kogelslingeren), Milo de Langen (150m) en Eljahro Philipsen (bal) vestigden nieuwe clubrecords.

Lees meer...

25-06-2017

Feniks Kamp voor pupillen en D junioren 30 juni tot 2 juli (al ingeschreven?)

Dit jaar gaan we weer op kamp, waarbij pupillen vanaf 6 jaar en de D junioren van AV Feniks van harte welkom zijn! Net als de vorige keer is het kamp in de Woensberg in Huizen. Een mooi bosrijk gebied met blokhutten.

Lees meer...

19-06-2017

Feniks Weekly 24-deel 2: Super Sarah, Holland Hammer en record voor Eljahro

Naast de pupillencompetitie op zaterdag; was er eerder op vrijdag internationaal succes voor Sarah op de 100m. Zij won deze in 12,23 sec op de Ruhrgames. Verder was er zaterdag Holland Hammer op de baan van Feniks; de nationale top van het kogelslingeren nam het tegen elkaar op. Eljahro deed zondag van zich spreken door in Brabant een Europees Record outdoor voor 7 jarigen te springen: hij sprong over 1,20 meter! Hij was super trots en wij Feniksen natuurlijk ook op hem. Heel veel goeds in 1 weekend.

Lees meer...

18-06-2017

Feniks Weekly 24-deel 1: Pupillencompetitie

Trainster Hanna Knotnerus maakte een wedstrijdverslag van de Pupillencompetitie bij AV'23. Op zaterdag 17 juni trokken een heleboel Fenikspupillen naar Watergraafsmeer om bij AV’23 te strijden in de 3e pupillencompetitie van dit seizoen. Het werd een warme, mooie dag met een heleboel PR’s en blije gezichten.
Bij deze competitiewedstrijd waren 2 scheidsrechters en de Elektronische Tijdwaarneming van AV Feniks paraat voor de wedstrijdorganisatie van AV'23.

Lees meer...

13-06-2017

Feniks Weekly 23: Competitie-succes en Gaasperplasrun

Zaterdag 10 juni was de derde en laatste voorronde voor de C en D junioren in hun competitie en deed trainster Hanna mee aan de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Zondag 11 juni mochten de B junioren naar hun laatste voorronde naar Heerhugowaard. En alle andere Feniks-mensen waren actief als deelnemer of vrijwilliger bij de Gaasperplasrun.

Lees meer...

08-06-2017

Feniks Weekly 22: Clubrecords

Afgelopen weekend was op vrijdag het Amsterdams Baancircuit op de eigen baan, de Hammerwurf meeting in Duitsland en De Pinkstermeerkamp bij AV Startbaan. Diverse clubrecords werden gebroken dit weekend. Al eerder is verslag gedaan van de wedstrijden, hier de clubrecords en uitslagen. Inmiddels worden de seizoensranglijsten per categorie ook weer bijgehouden! Komend weekend de competitie voor junioren D en C  in Bussum en de B competitie in Heerhugowaard (de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, alleen nog -indien geplaatst- finale).

Lees meer...

06-06-2017

Succesvolle aflevering Amsterdams Baan Circuit bij AV Feniks

Met ruim 200 inschrijvingen kon de Wedstrijd Organisatie Commissie “aan de bak” om afgelopen vrijdag 2 juni weer een mooie wedstrijd neer te zetten. Na een aantal voorbereidende vergaderingen was AV Feniks klaar voor toch wel een van de meest sfeervolle atletiekavonden in het seizoen.

Lees meer...

30-05-2017

Feniks Weekly 21: Sarah sloeg toe!

Het was een lang en heet weekend. Al vanaf donderdag kwamen atleten van Feniks in actie. Bijvoorbeeld bij de Battle U18 in Amsterdam, maar ook in Den Haag. Op zaterdag broeide het in Almere bij de CD-competitie. Inmiddels zijn verslagen verschenen op Facebook, maar ook hier worden de uitslagen bijgehouden.

Lees meer...

22-05-2017

Feniks Weekly 20: Feniks was overal!

Op vrijdagavond was het goed toeven in Amsterdam-Noord en Soest voor onze pupillen, junioren, senioren en master. Op zaterdag een wedstrijd in Castricum en op zondag de B-competitie in Amsterdam, AMC-loop en Kogelslingeren in Halle, Duitsland. Overal kleurde het mooi blauw, van Feniks...

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...