Aanmelden

Heb je al een keer een proeftraining meegelopen, of wil je je meteen aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in, als je nog vragen hebt kun je gebruik maken van het contactformulier. In het formulier moet ook de IBAN en BIC gegevens worden ingevuld voor de automatische incasso. Let op! Wanneer je je aanmeldt, krijg je daarna een reactie per email met het verzoek om het SEPA formulier voor de automatische incasso (dat bij de mail zit) te printen en ondertekenen. In de mail staat ook vermeld waar je het naartoe moet sturen. Doe dat ook; anders ben je geen lid. Dat ben je pas als ook de SEPA ondertekend is ingeleverd.

Voorwaarden

Indien je jezelf aanmeldt dien je akkoord te gaan met de voorwaarden lees deze dus goed door. Wees je ervan bewust dat AV Feniks met alle leden de vereniging ís. Uit de voorwaarden: “Daarom verwachten wij dat ieder lid tenminste twee keer per jaar meehelpt met het organiseren van een activiteit van de vereniging.” Dit kan incidentele hulp zijn bij een wedstrijd (hulp-jurylid, opbouw of begeleiding pupillen) of een rol in een commissie die aansluit bij je interesse. Kijk ook eens op de pagina ‘vrijwilligers’ of neem contact op via het contactformulier.

Sporten met stadspas

Kinderen met een geldige stadspas kunnen komen sporten bij AV Feniks. De gemeente betaalt de jaarcontributie tot € 350,- Zie Uw kind een jaar gratis laten sporten met de Stadspas op de website van Amsterdam. Voor het aanmelden met stadspas kunt je een mail sturen naar Ledenadministratie@avfeniks.nl

Vragen

Loop je bij het invullen van het formulier vast, neem dan contact op met de ledenadministratie. Wij zijn altijd bereid om met u een afspraak te maken om samen het formulier in te vullen. Mail dan naar ledenadministratie@avfeniks.nlof bel 06-28909827. Dit geldt ook bij vragen of problemen bij het SEPA-formulier.

Shares
Share This