Clubrecords

Dit zijn de clubrecords van AV Feniks voor alle leeftijdscategorieën die de vereniging kent bij de jeugd. Inmiddels is er ook aan aantal seniorenleden, deze records zijn nog niet eerder vastgelegd omdat AV Feniks als echte jeugdvereniging is begonnen. Inmiddels groeien onze jeugdleden op en zie je ook steeds meer clubrecords bij de A-junioren verschijnen. Zo zal dit langzaam doorgroeien is de verwachting.

 

Procedure clubrecords

Aan de hand van Atletiek.nu, en andere bekende uitslagen, is zo goed mogelijk vastgesteld welke clubrecords er zijn tot en met buitenseizoen 2016. Vaak zijn de uitslagen van jou of je kind na te zien in Atletiek.nu; de ervaring leert dat de meeste Nederlandse wedstrijden in dit systeem worden bijgehouden. Er zijn echter ook andere systemen.

Heb je een nieuw clubrecord behaald (of je dochter of zoon)? Mail het dan, inclusief de deeplink (!), datum, plaats en onderdeel, naar [email protected]. Het record zal worden beoordeeld en worden aangepast als het klopt. Deeplink: een kopie van de link van precies de goede pagina waar de uitslag op staat zodat wij die goed kunnen terugvinden.

Recente records

Eljahro Philipsen D-junior, 60m horden indoor: 9,35 seconden op 30 oktober 2021 in Utrecht. Hij verstevigt hiermee zijn 2e positie op de ranglijst van afgelopen seizoen, en wordt 19e op de ranglijst aller tijden.
Dit seizoen heeft hij dit clubrecord al op 9,16 seconden weten te brengen in Utrecht op 13 november.
Denzel Jone Lunda D-junior, Hoog naar 1,55m op 16 oktober  2021 in Amsterdam.
Dennis Schipper Senior, 5km in 17.56,14 minuut op 16 Oktober 2021 in Amsterdam.
 

Overzicht records

Voor iedere categorie vind je hier apart zowel de meisjes als de jongens. Klik op de juiste link om de clubrecords (buiten en indoor) te zien.

 

Categorie
Mini-pupillen
C-pupillen
B-pupillen
A1-pupillen
A2-pupillen
D-junioren
C-junioren
B-junioren
A-junioren
Senioren