Clubrecords

Dit zijn de clubrecords van AV Feniks voor alle leeftijdscategorieën die de vereniging kent bij de jeugd. Inmiddels is er ook aan aantal seniorenleden, deze records zijn nog niet eerder vastgelegd omdat AV Feniks als echte jeugdvereniging is begonnen. Inmiddels groeien onze jeugdleden op en zie je ook steeds meer clubrecords bij de A-junioren verschijnen. Zo zal dit langzaam doorgroeien is de verwachting.

                     

Illustration shows day 2 of the European Athletics U18 Championships, Tuesday 05 July 2022 in JERUSALEM, ISRAEL. COEN SCHILDERMAN

 

Procedure clubrecords

Aan de hand van Atletiek.nu, en andere bekende uitslagen, is zo goed mogelijk vastgesteld welke clubrecords er zijn tot en met buitenseizoen 2016. Vaak zijn de uitslagen van jou of je kind na te zien in Atletiek.nu; de ervaring leert dat de meeste Nederlandse wedstrijden in dit systeem worden bijgehouden. Er zijn echter ook andere systemen.

Heb je een nieuw clubrecord behaald (of je dochter of zoon)? Mail het dan, inclusief de deeplink (!), datum, plaats en onderdeel, naar [email protected]. Het record zal worden beoordeeld en worden aangepast als het klopt. Deeplink: een kopie van de link van precies de goede pagina waar de uitslag op staat zodat wij die goed kunnen terugvinden.

Recente records

Raphael Bouju, senioren mannen: 100m sprint in 10,27 sec op het NK, juni 2022 in Apeldoorn (Nederlands Kampioen).
Ashley Boldewijn (MJB): 400mH in een tijd van 1:00,55 min op het NK U18/U20 in juni 2022 te Amsterdam (Nederlands Kampioen en uitzending naar Jeruzalem, EK U18). Op het EB U18 liep zij het nieuwe clubrecord: 59,36sec!
Eljahro Philipsen D-junior, gaat hard door met het verbeteren van zijn records. Zowel clubrecords als plekken op de ranglijsten van het seizoen en aller tijden. Ook deze zomer loopt en werpt Eljahro clubrecords van vroeger D-junioren uit de boeken. Deze stonden al zo’n jaar of 6 op naam van Milo de Langen en Dave Boamah: Eljahro doet 1000m in 3.13,80min, Speer naar 46,99meter, sprint 80m naar 9,98 sec. De meerkamp in 4893 punten. Nog veel clubrecords zullen aangescherpt worden.
Denzel Jone Lunda D-junior, Hoog naar 1,55m op 16 oktober  2021 in Amsterdam. Kim Nechi, meisjes C-junior: Verspringen naar 5,00m in Apeldoorn (Nationale Indoor C-junioren 2022)
Dennis Schipper Senior, 5km in 17.56,14 minuut op 16 Oktober 2021 in Amsterdam.
 
Kijk voor alle records in het overzicht van de clubrecords per categorie.

Overzicht records

Voor iedere categorie vind je hier apart zowel de meisjes als de jongens. Klik op de juiste link om de clubrecords (buiten en indoor) te zien.

 

Categorie
Mini-pupillen
C-pupillen
B-pupillen
A1-pupillen
A2-pupillen
D-junioren
C-junioren
B-junioren
A-junioren
Senioren