Clubrecords

Op dit moment is AV Feniks op zoek naar een vrijwilliger die de clubrecords van AV Feniks bij kan houden. Neem hiervoor contact op met [email protected]

Dit zijn de clubrecords van AV Feniks voor alle leeftijdscategorieën die de vereniging kent bij de jeugd. Inmiddels groeien onze jeugdleden op en zie je ook steeds meer clubrecords bij de A-junioren en senioren verschijnen. Zo zal dit langzaam doorgroeien is de verwachting. Het heren senioren-team komt in 22-23 uit in de 2e divisie, zij zijn gepromoveerd.

 

                     

Illustration shows day 2 of the European Athletics U18 Championships, Tuesday 05 July 2022 in JERUSALEM, ISRAEL. COEN SCHILDERMAN

 

Procedure clubrecords

Vrijwel alle uitslagen van jou of je kind zijn na te zien in Atletiek.nu; de ervaring leert dat de meeste Nederlandse wedstrijden in dit systeem worden bijgehouden. Er zijn echter ook andere systemen.

Heb je een nieuw clubrecord behaald (of je dochter of zoon)? Mail het dan, inclusief de deeplink (!), datum, plaats en onderdeel, naar [email protected]. Het record zal worden beoordeeld en aangepast als het klopt. Deeplink: een kopie van de link van precies de goede pagina waar de uitslag op staat zodat wij die goed kunnen terugvinden.

Recente records

Raphael Bouju, senioren mannen: 100m sprint in 10,02 sec in Geneve. IN juli gaat hij weer proberen Nederlands Kampioen te worden. Dat is hij nu ook!
Ashley Boldewijn (MJB): 400mH in een tijd van 59,36sec in Jeruzalem, EK U18.
Eljahro Philipsen C-junior, gaat hard door met het verbeteren van zijn records. Zowel clubrecords als plekken op de ranglijsten van het seizoen en aller tijden. Ook deze zomer loopt en werpt Eljahro clubrecords van vroegere C-junioren uit de boeken.
 

Kijk voor alle records in het overzicht van de clubrecords per categorie.
Wij doen ook mee aan het experiment om de clubrecords bij te houden op atletiek.nu (beheer AV Feniks).

 
 
 

Overzicht records

Voor iedere categorie vind je hier apart zowel de meisjes als de jongens. Klik op de juiste link om de clubrecords (buiten en indoor) te zien.

 

Categorie
Mini-pupillen
C-pupillen
B-pupillen
A1-pupillen
A2-pupillen
D-junioren
C-junioren
B-junioren
A-junioren
Senioren