Baanatletiek voor de jeugd

AV Feniks is een jonge vereniging: sinds 2006 sporten atleten bij Feniks. 

De jeugdleden doen mee aan trainingen en (cross)competitie-wedstrijden.

Daarnaast organiseert AV Feniks aan het begin van het baanseizoen de Trainingspakkenwedstrijd, vlak voor de zomer het Zomerfestijn en aan het einde van het seizoen de Clubkampioenschappen.

Verder organiseert AV Feniks ieder jaar zowel een jeugdkamp (pupillen en D-junioren) als een trainingskamp voor alle leden vanaf C-junior. 

Kinderen en jongeren die het leuk vinden om een afwisselende sport te beoefenen (coördinatie, kracht en snelheid) zijn bij ons helemaal op hun plek.
Training is in de vorm van opstellingen en spellen voor allerlei atletiektechnieken: sprinten, kogelstoten, balwerpen, hoog- en verspringen en werken aan de conditie om een duurloop aan te kunnen: Rennen, springen en gooien!

Wil je meedoen? Doe dan mee aan een paar proeftrainingen en word lid. Feniks is aangesloten bij en volgt het trainings- jeugdbeleid van de Nederlandse Atletiekunie

Lidmaatschap

Lees op de andere pagina’s onder jeugdatletiek wat wij allemaal nog meer voor onze jeugdleden doen. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap, contributie en als je je direct online wilt inschrijven.

Ik ben lid en nu?