Meidengroep

AV Feniks start in februari 2022 een speciale atletiekgroep voor meiden van 16 tot en met 19 jaar. In deze groep staan een ontspannen en gezellige sfeer, zonder wedstrijd-verplichting of prestatiedruk centraal, op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.45 uur.

Meidengroep

De meidengroep sport op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandelapark. Wil jij met meiden onderling lekker bewegen en in vorm blijven? Vind je het leuk om atletiekonderdelen onder de knie te krijgen (werpen lopen, springen) en ook af en toe een andere sportvorm te beoefenen? Kom meedoen!

Atletiek

Atletiek is een afwisselende sport die bestaat uit sprinten, estafette, afstanden hardlopen, hordenlopen, verspringen, hoogspringen, balwerpen, kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. Met atletiek train je je hele lichaam op een leuke manier.

Kom jij ook meedoen?

Als je wil meedoen stuur dan even een mailtje naar [email protected]. De groep is bedoeld voor meiden die lid waren en toch weer willen meedoen en voor nieuwe meiden. Als je wil overstappen mail dan ook even.

Ben je nog geen lid of geen lid meer? Je bent welkom op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.45 uur om 4 x te proberen en daarna eventueel lid te worden van onze club. Neem een vriendin mee! Het is wel fijn als je eerst even mailt zodat de trainer weet dat je komt: [email protected].

Er is plek voor maximaal 14 meiden. Ben jij eraan toe om een nieuwe sport te kiezen? Kom dan kijken bij de meidengroep AV Feniks!

AV Feniks: met plezier sterk en vooruitstrevend.