Crosscompetitie bij AKU, Uithoorn

11-11 @ 11:00 - 14:00

Omschrijving

De pupillen trainingen gaan niet door. 

Op zaterdag 11 november vindt de eerste crosscompetitie wedstrijd plaats bij atletiek vereniging AKU in Uithoorn.

De crosscompetitie bestaat uit 3 wedstrijden en 1 finale waarbij atleten hardlopen op een route die niet op een atletiekbaan ligt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld door het bos en over het strand. Elke wedstrijd is op een andere locatie.
De wedstrijd start rond 11:00. Hierbij wordt gestart met de senioren & junioren. Na deze groepen zijn de pupillen aan de beurt startend met de jongste pupillen. Hou er daarom rekening mee dat een A2 pupil pas aan het einde van de wedstrijddag zal lopen. Wedstrijden duren tot een uur of 16:00. Er wordt niet verwacht dat uw kind de gehele tijd aanwezig is. Kinderen worden +/- 45 minuten voor de start van hun onderdeel verwacht en mogen direct na de finish richting huis.
Meer informatie over wedstrijden en welke spullen je bijvoorbeeld meeneemt naar een wedstrijd zijn hier te vinden: https://www.avfeniks.nl/baanatletiek/informatie-wedstrijden/

Aanmelden gaat als volgt:
– Pupillen: alle pupillen worden aangemeld voor competitiewedstrijden. Er wordt vanuit gegaan dat kinderen meedoen aan alle wedstrijden. Mocht uw kind overhoop een keertje niet kunnen dan kan afmelden via de trainer van uw kind.
– Junioren & senioren: Aanmelding is niet automatisch. Aanmelden kan via de trainer.

De crosscompetities zijn op de volgende dagen:
– 11-november AKU, Uithoorn
– 9-december AV Monnickendam
– 20-januari AAC, Amsterdam
– Finale: 9-maart AV Waterland, Landsmeer
Let op: De wedstrijden zijn vaak op andere locaties dan waar de atletiekclub zich bevindt. De precieze locatie ontvang je via de mail na inschrijving, maar is ook te vinden op http://www.tigch.nl/cross/20232024/index.htm.


Website:
http://www.tigch.nl/cross/20232024/index.htm

Gegevens

Datum:
11-11
Tijd:
11:00 - 14:00

Organisator

AKU Uithoorn
Website:
https://www.aku-uithoorn.nl/