Omschrijving

Op dinsdag 15 november moeten de lotenboekjes van de grote clubactie uiterlijk worden ingeleverd bij de trainer van uw kind. Als het boekje al eerder vol is of uw kind klaar is met verkopen dan mogen de boekjes ook eerder worden ingeleverd. Zo is er nog genoeg tijd voor de vrijwilligers om deze boekjes te verwerken.
Online kunnen loten nog gekocht worden tot 21 november.
Naast dat iedereen die een lot koopt kans maakt op mooie prijzen in de loterij zijn er voor de kinderen die genoeg loten verkopen ook leuke dingen te verdienen:
– Als een kind meer dan 20 loten verkoopt dan mag hij/zij met ons mee gezellig een dagje naar een klim/spring park in de buurt. Dit zal zijn in januari! meer informatie voor de kinderen die genoeg loten verkopen volgt na de sluiting van de verkoopactie.
– Als een kind meer dan 25 loten verkoopt krijgt hij/zij een mooie verkopers medaille.

-Als een kind meer dan 40 loten verkoopt kan hij/zij zichzelf opgeven voor de kids-verkoopwedstrijd waarbij ze zeker prijs hebben! Opgeven kan zodra je klaar bent met verkopen via: https://www.clubactie.nl/formulier-winacties/
– Het kind dat de meeste loten verkoopt van de hele atletiekclub krijgt een mooie prijs!

Als deze prijzen/activiteiten zijn te verkrijgen na de sluiting van de grote clubactie. Precieze data zijn nog niet bekend omdat we hiervoor deels afhankelijk zijn van de organisatie.
De trekking en uitslagen van de grote clubactie zijn op 6 december. 

 


Website:
www.groteclubactie.nl

Gegevens

Datum:
15-11
Tijd:
18:00 - 19:30

Organisator

AV Feniks
Website:

Locatie

AV Feniks
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 500
1102BX  Amsterdam
Noord-Holland
Website:
www.amsterdam.nl/sport/sportparken/bijlmer-sportpark
Kaart wordt geladen...

Categorie