Jurycursus

17-03 - 31-03 @ Hele dag

Omschrijving

Jurycursus in februari en maart
Onze vereniging groeit. Steeds vaker organiseren wij gezellige, sportieve wedstrijden op onze baan en gaan onze atleten naar andere verenigingen om daar te laten zien wat ze kunnen. Dit kan echter niet zonder vrijwilligers. Want tegenwoordig moeten we ook juryleden meenemen naar de pupillenwedstrijden op andere banen. We verwachten dat iedereen daaraan een steentje bijdraagt.

 

Binnenkort organiseren we een jurycursus bij ons op de baan, in het clubgebouw.
We proberen je in 4 avonden de kneepjes van het jureren bij te brengen. We sluiten de cursus af tijdens de trainingspakkenwedstrijd in het voorjaar. Daar breng je in praktijk wat je hebt geleerd.

Tijdens een cursusavond behandelen we elke keer een nieuw onderdeel. Dit doen we zowel online met filmpjes, als op de baan zelf. Bij de onderdelen maken we samen ook opdrachten. Het is handig om een laptop mee te nemen waarop je eventueel de opdrachten kunt maken. Maar het is niet noodzakelijk.

Jurycursus

Voor het nieuwe seizoen en de wedstrijden die gaan plaatsvinden willen wij weer een nieuwe jurycursus opstarten om te zorgen dat alle wedstrijden soepel verlopen. Wij zoeken een groep ouders die zich kandidaat willen stellen. De bijeenkomsten zullen tijdens de pupillen trainingen vallen om de theorie ook gelijk om te zetten naar de praktijk. Dit zijn 4 trainingen in februari en maart de exacte data hiervoor wordt nog nader bepaald. Opgeven kan door een mail te sturen naar: [email protected] 


Website:

Gegevens

Datum:
17-03 - 31-03
Tijd:
Hele dag

Organisator

Website:

Locatie

AV Feniks
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 500
1102BX  Amsterdam
Noord-Holland
Website:
www.amsterdam.nl/sport/sportparken/bijlmer-sportpark
Kaart wordt geladen...

Categorie