Omschrijving

Jurycursus in februari en maart
Onze vereniging groeit. Steeds vaker organiseren wij gezellige, sportieve wedstrijden op onze baan en gaan onze atleten naar andere verenigingen om daar te laten zien wat ze kunnen. Dit kan echter niet zonder vrijwilligers. Want tegenwoordig moeten we ook juryleden meenemen naar de pupillenwedstrijden op andere banen. We verwachten dat iedereen daaraan een steentje bijdraagt.

Binnenkort organiseren we een jurycursus bij ons op de baan, in het clubgebouw.
We proberen je in 5 korte avonden de kneepjes van het jureren bij te brengen. We sluiten de cursus af tijdens de trainingspakkenwedstrijd op 7 april. Daar breng je in praktijk wat je hebt geleerd.

Tijdens een cursusavond behandelen we elke keer een nieuw onderdeel. Dit doen we zowel online met filmpjes, als op de baan zelf. Bij de onderdelen maken we samen ook opdrachten. Het is handig om een laptop mee te nemen waarop je eventueel de opdrachten kunt maken. Maar het is niet noodzakelijk.
De cursusavonden zijn: 
Dinsdagavond: 27 februari en 6, 13, 20 en 27 maart.
Tijd: 18.15 – 20.00 uur
Mocht je een avond niet kunnen, dan is er geen man over boord, daar komen we heus wel uit.
Wil je meedoen? Schrijf je dan in via de volgende link:

https://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=901

Je hebt een nummer nodig van de atletiekunie. Als je dat nog niet hebt, kunnen we het voor je aanvragen. Stuur dan je gegevens: naam, adres, geboortedatum naar: jurycoordinator@avfeniks.nl


Website:

Gegevens

Datum:
20-03
Tijd:
18:15 - 20:00

Organisator

Website:

Locatie

AV Feniks
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 500
1102BX  Amsterdam
Noord-Holland
Website:
www.amsterdam.nl/sport/sportparken/bijlmer-sportpark
Kaart wordt geladen...

Categorie