Phanos Indoor for kids

18-02 @ Hele dag

Omschrijving

Zoals altijd organiseert Phanos een indoor-wedstrijd voor CD-junioren en voor pupillen in sportcentrum Ookmeer. Onderdelen zijn voor vier de junioren-categorieën (JJC, MJC, JJD, MJD):
60m sprint
60m horden
verspringen
kogelstoten
hoogspringen

De pupillen doen een driekamp (sprint, springen, werpen), de exacte onderdelen variëren per categorie. Het is een 40m of 60m sprint, ver- of hoogspringen en kogel- of medicienbalstoten.

Aanvang wedstrijd: 10:30 uur.  Chronoloog staat op atletiek.nu.  Streven is de pupillen driekampen binnen tweeënhalf uur af te ronden, en een half uur na het laatste onderdeel de prijsuitreiking doen. Voor CD junioren is er geen prijsuitreiking. De definitieve chronoloog volgt enkele dagen voor de wedstrijd als alle inschrijvingen binnen is.

De wedstrijd vindt plaats in het Sportcentrum Ookmeer. In de atletiekhal kan 60m gelopen worden, op een 6-laans kunststofaccommodatie. Elektronische tijdwaarneming is aanwezig.

In de sporthal (hoog en kogel): alleen sportschoenen. Publiek moet hier dus de schoenen uit doen, of boven op de tribune gaan zitten. In de atletiekhal (sprint en ver) is het dragen van spikes toegestaan. In de atletiekhal is niet veel ruimte, hou hier rekening mee en volg de instructies van de juryleden en andere officials meteen op.

We gaan dit jaar voor de pupillen groepen ook werken met een groepsbegeleider: deze loopt mee met een groep kinderen en assisteert de jury leden met bijvoorbeeld harken bij verspringen. Hij of zij krijgt dus ook persoonlijk toegang tot de atletiekhal als het betreffende groepje kinderen daar een onderdeel heeft. Hiervoor graag ook aanmelden via [email protected] met zowel contactgegevens als welk groepje kinderen je wil begeleiden.

Schrijf snel in!

Meer informatie

 


Website:

Gegevens

Datum:
18-02
Tijd:
Hele dag

Organisator

Website:

Locatie

Ookmeerhal

Dokter Meurerlaan 7
  Amsterdam
Website:
Kaart wordt geladen...

Categorie