Vriendjes-training voor alle pupillengroepen

22-11 - 23-11 @ 18:00 - 19:30

Omschrijving

Omschrijving
Op maandag en dinsdag 22 & 23 november organiseert de jeugdcommissie van AV Feniks een vriendjes-training. Tijdens deze trainingen mogen alle pupillen een vriendje, vriendinnetje of bijvoorbeeld een broertje of zusje meenemen om een keer mee te doen bij een atletiektraining. Voor deze keer maakt het niet uit uit welk jaar dit vriendje komt als je maar ouder dan 6 jaar en jonger dan 10 jaar bent. De trainers organiseren een leuke training waar iedereen aan mee kan doen.
Als atletiek je hierna helemaal leuk vindt mag je nog 4 keer gratis komen proberen. Als je vriendje geboren is in een ander jaartal kan het dat jullie bij verschillende groepen zullen trainen. Neem hiervoor een kijkje bij de trainingstijden van de pupillen.

Springen, gooien, rennen

Benieuwd of jij het leuk vindt om te oefenen om zo ver mogelijk te springen en gooien, zo hoog mogelijk te springen of zo hard mogelijk te rennen? Kom dan zeker langs!

Aan de ouders van de leden die een vriendje meenemen willen we graag vragen om dit zoveel mogelijk vooraf aan te geven zodat wij rekening kunnen houden met de verwachte drukte en bijvoorbeeld een extra trainer of helpende ouder kunnen inzetten. Het inschrijfformulier volgt snel.

Oproep helpende ouder(s)

Verder zijn we op zoek naar ouders die het leuk lijkt om te helpen bij het informeren van nieuwe ouders en om tijdens deze vriendjes-trainingen de trainers te ondersteunen waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen als: Op welke dagen is er training? Welke spullen heb je nodig voor atletiek? Hoe zit een wedstrijd nou in elkaar?
We zullen jullie helpen met informatie om uit te delen en eventuele vragen te beantwoorden. Dit is in elk geval voor deze 2 dagen (als je 1 dag kan ook heel graag) en mocht je het hierna leuk vinden dan zoeken we ook nog iemand die meer periodiek (max. 4 keer per jaar) voor nieuwe ouders een informatiemoment zou willen houden om meer informatie over bovenstaande zaken te geven. Dit zal zijn op een donderdag tijdens de training van de pupillen.
Mocht je hierbij willen helpen of meer informatie willen hebben neem dan vooral contact op met [email protected] of meld je aan via trainer Jan, Esther of Felix na de training.

Website:

Gegevens

Datum:
22-11 - 23-11
Tijd:
18:00 - 19:30

Organisator

Website:

Locatie

AV Feniks
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 500
1102BX  Amsterdam
Noord-Holland
Website:
www.amsterdam.nl/sport/sportparken/bijlmer-sportpark
Kaart wordt geladen...

Categorie