Vriendjestraining

12-11 @ 10:00 - 11:30

Omschrijving

Op zaterdag 12 november organiseert de jeugdcommissie van AV Feniks een vriendjestraining. Tijdens de gewone trainingen op zaterdag mogen alle pupillen een vriendje, vriendinnetje of bijvoorbeeld een broertje of zusje meenemen om een keer mee te doen bij een atletiek training. Voor deze keer maakt het niet uit uit welk jaar dit vriendje komt als je maar ouder dan 6 jaar en jonger dan 10 jaar bent. De trainers organiseren een leuke training waar iedereen aan mee kan doen.

 

4 x proeftrainen
Als je atletiek hierna helemaal leuk vindt mag je nog 4 keer gratis komen proberen. Als je vriendje geboren is in een ander jaartal kan het zijn dat jullie bij verschillende groepen zullen trainen. Neem hiervoor een kijkje bij https://www.avfeniks.nl/baanatletiek/trainingstijden-jeugd/

Benieuwd of jij het leuk vindt om zo ver mogelijk te springen en gooien, zo hoog mogelijk te springen of zo hard mogelijk te rennen? Kom dan zeker langs! Ook kinderen die niet via een vriendje komen zijn van harte welkom om een keer mee te doen!

Vraag aan ouders van pupillen

Verder zijn we op zoek naar een aantal ouders die het leuk lijkt om te helpen bij het informeren van nieuwe ouders en om tijdens deze vriendjes trainingen de trainers te ondersteunen waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen als: Op welke dagen is er training? Welke spullen heb je nodig voor atletiek? Hoe zit een wedstrijd in elkaar? Etcetera.
We zullen jullie helpen met informatie om uit te delen en eventuele vragen. Dit is in elk geval voor deze dag en mocht je het hierna leuk vinden dan zoeken we ook nog iemand die meer periodiek (maximaal 4 keer per jaar) voor nieuwe ouders een informatiemoment zou willen houden om meer informatie over bovenstaande zaken te geven. Voor dit moment hebben wij een donderdag tijdens de training van de pupillen in gedachten.

Heb je vragen of wil je helpen als ouder? Fijn! Neem contact op via [email protected] of praat met de trainers Jan, Esther of Felix, liefst na de training.
De jeugdcommissie van AV Feniks

Website:

Gegevens

Datum:
12-11
Tijd:
10:00 - 11:30

Organisator

AV Feniks
Website:

Locatie

AV Feniks
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 500
1102BX  Amsterdam
Noord-Holland
Website:
www.amsterdam.nl/sport/sportparken/bijlmer-sportpark
Kaart wordt geladen...

Snel naar