Zomerfestijn

9-07 @ 12:00 - 15:00

Omschrijving

Op zaterdag 9 juli as. organiseert Feniks het Zomerfestijn op de atletiekbaan. Dit is een familiewedstrijd vol met leuke onderdelen die je in een team doet. Ouders en kinderen, neefjes en nichtjes, loopgroep- en atletiekleden, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom om mee te doen aan een leuke middag vol met sport met daarna een picknick (American Style) en een ‘commissiemarkt’ waar iedereen uitleg geeft over de vereniging en atletiek.

Inschrijven

Een gezellige middag vol sportonderdelen voor iedereen.

Atletiekmeerkamp voor iedereen

Om 13.00 uur starten we met een het onderdeel estafette. Daarna volgt een meerkamp met de volgende onderdelen: Vortexwerpen, Kogel- of Medicinbalstoten, 40 meter (lage) horden, Pols-Verspringen, Samenloop (1 km).
De estafette doe je met je team (van 4 leden) en bestaat uit 2 x 40 en 2 x 60 meter. Zowel voor de meerkamp als voor de estafette is een prijs te winnen. En voor het meest sportieve team van de dag; dit geheel naar inzicht van de juryleden!

Teamsamenstelling

Je kunt je als team inschrijven. maar ook individueel. Je mag introducees (neefjes, nichtjes, buren, vrienden) opgeven en meenemen; iedereen kan de onderdelen van de meerkamp meedoen. De samenstelling van de teams is wel vastgelegd: een team bestaat uit 2 kinderen onder de 12 (pupillenleeftijd) en 2 mensen van 12 jaar en ouder (junioren, senioren, loopleden of ouders). De organisatie zal teams aanvullen waar nodig, en teams maken van kinderen/mensen die zich individueel inschrijven. De organisatie houdt zich strikt aan de leeftijdsgrens! Je kunt dus ook inschrijven met 2 junioren samen of 2 pupillen samen, dan koppelt de organisatie dit team aan twee aan mensen met de juiste (andere) leeftijd.

Je kunt je inschrijven via dit formulier. Deelname is gratis.

Picknick (American Style) vanaf ongeveer 14.30 uur

Zoals bij een American Style feestje gebruikelijk, is het de bedoeling dat iedereen een (klein en zelfgemaakt) hapje of drankje meeneemt voor zichzelf en anderen. Dat zullen we gezamenlijk opeten en opdrinken. Maak niet voor teveel mensen klaar, ongeveer 4 is genoeg! We houden een echte picknick met kleden en al. Er zal wel koffie, thee, limonade en water beschikbaar zijn, maar verder is er geen catering.

Loopgroepleden

De organisatie nodigt ook de loopgroepleden van Feniks van harte uit om mee te doen. Er is bijvoorbeeld een samenloop door het park.

Veel wedstrijdplezier!

Inschrijven


Website:

Gegevens

Datum:
9-07
Tijd:
12:00 - 15:00

Organisator

Website:

Locatie

AV Feniks
Bijlmer Sportpark
Karspeldreef 500
1102BX  Amsterdam
Noord-Holland
Website:
www.amsterdam.nl/sport/sportparken/bijlmer-sportpark
Kaart wordt geladen...