De wedstrijd op zaterdag 1 april was een mooie start van het buitenseizoen. Een geslaagde dag met goede prestaties en veel gezelligheid. Complimenten aan deelnemers, vrijwilligers en juryleden en vooral ook aan de aspirant juryleden die voor het eerst in de praktijk jureerden. Met estafettes, speer- en balwerpen, ver- en hoogspringen, kogelstoten, sprint en mila op het programma kon ervaring worden opgedaan met veel voorkomende onderdelen van atletiekwedstrijden. Voor het eerste was er ook hordelopen; als voorbereiding op een mogelijke organisatie van een juniorencompetitiewedstrijd. Ook de junioren konden alvast hun hart ophalen aan het hordelopen, toch een lastig onderdeel.

Alle deelnemers hebben hun uiterste best gedaan om tot goede prestaties te komen. AV Feniks is trots op jullie allemaal! Het was een compacte korte wedstrijd, met voor iedereen voldoende rust en pauze tussendoor, waar een snel resultaat beschikbaar was. Een ieder kon weer eens wennen aan een wedstrijd of zijn mooie kunsten op de eigen thuisbaan laten zien!

Uitslagen
De uitslagen kun je nog eens rustig doorlezen op atletiek.nu
Foto’s die gemaakt zijn kun je binnenkort bekijken!

Estafettes
De resultaten van de estafettes die zijn gelopen kunnen minder goed in atletiek.nu worden verwerkt omdat er wijzigingen op de laatste moment zijn en de indeling ook laat gemaakt wordt. Het is een onderdeel dat veel snelle wisselingen kent met veel atleten op de baan, waarbij het vooral gaat om oefenen en trainen van de estafette voor zowel atleten als juryleden. Daarom hieronder de uitslag per baan en categorie. Je kunt vast je eigen estafetteteam terugvinden, ondanks dat er geen namen bijstaan. De teams staan in volgorde van aankomst, dus de winnaar eerst!


Uitslagen trainingspakkenwedstrijd 1 april 2017

Serie 1 40 m
Baan 3 J-pup B                               27,90
Baan 1 J-mini/C                              33.94
Baan 2 M-mini/C                             34,63
Baan 4 M-pup B                             Geen tijd (DSQ)

Serie 2
60 m
Baan 4 J-pup A2                            38,48
Baan 3 M-pup A1                           39,23
Baan 2 M-pup A1`                          42,48
Baan 1 J-pup A1                            44,99
Baan 5 M-pup A2                           Geen tijd (DSQ)

Serie 3
60 m
Baan 1 M-jun D                              35,77
Baan 2 M jun D                              Geen tijd (DSQ)

Serie 4
80 m
Baan 1 J-jun D                               44,90
Baan 4 J-Jun D                              48,22
Baan 3 J-Jun D                              51,31
Baan 2 J-jun D                               Geen tijd (DSQ)

Baan 5 M-Jun C                             45,10

Serie 5
100 m
Baan 1 J-Jun C                              52,68
Baan 2 J-Jun C                              52,79

Afscheid Maylissa
De trainster van de Mini/c pupillen heeft zaterdag afscheid genomen van haar pupillen. Helaas kan ze werk en (vrijwillig) trainer zijn niet meer combineren. Ook de wat oudere pupillen zullen haar missen:

Organisatie
Met onze juryleden, officials en materiaalploeg viel de wedstrijd goed te organiseren. Dat de resultaten vrijwel direct daarna zichtbaar waren in atletiek.nu is te danken aan het onvolprezen wedstrijdsecretariaat. De hapjes en drankjes waren uitstekend verzorgd. Het was gezellig op de baan.