Op zaterdag 22 april is de cursus Start to Run afgerond. Dat gebeurde met een duurloop van 20 tot 25 minuten. Dat kan nu iedereen! Het volgende doel is meedoen aan de Gaasperplasrun op zondag 11 juni. De cursus hiervoor start op 6 mei; op zaterdag 29 april doe je mee aan de proefles om 10.00 uur.

‘Beste Start to Runners,
Heel trots mogen jullie op jezelf zijn en natuurlijk zijn Dennis en ik dat ook! Judith, Graciella, Aukje, Tjitske, Sam, Jolanda, Eudia, Anne, Joyce en Peter hebben afgelopen zaterdag allemaal 20-25 minuten aan één stuk hardgelopen! Cor, Mariska, Annemarie, Cindy en Nico waren helaas geveld door ziekte of door werkzaamheden afwezig, maar ik weet zeker dat ook zij dit kunnen voltooien. Proficiat allen!
We hopen jullie allemaal weer te zien op zaterdag en dat mag gerust in je Start to Run shirt!’

‘Jullie zien er nog fris en fruitig uit!’

Sam liep ’s middags een PR op de 100 én de 1500 meter. Bij het Amsterdams Baancircuit van Phanos op zaterdagmiddag liep hij 5.39 minuut over 1500m. Dat is meer dan 1 minuut sneller dan zijn PR tijdens de trainingspakkenwedstrijd. Well done Sam!

Hoe verder?
Volgende week gaan de lopers van de Start to Run groep verder met een (gratis) proefles van 10 tot half 12. Trainers zijn Dennis Henraat, Marc Wentink en Marijke de Jong. Doel is de Gaasperplasrun op zondag 11 juni te volbrengen. Het officiële traject begint een week later.

Schrijf je in voor de Hardloopcursus Gaasperplas via de volgende link.

Deze cursus is voor iedereen die wil meedoen. Meer ervaren lopers kunnen ook op woensdag of donderdag instromen.