page1image32444896

Feniks Kamp voor alle pupillen en D junioren

Beste atleten en ouders,

We gaan weer op kamp! 1 t/m 3 oktober is het Feniks kamp voor alle pupillen en D junioren vanaf 6 jaar. Je kunt je nu opgegeven tot 15 september. Dus wees er snel bij, want zo’n leuk kamp wil je niet missen!

Vorig jaar ging het kamp helaas niet door. Dit jaar hopen we toch nog een kamp te kunnen organiseren in Vierhouten.
Hier zitten we op een kamplocatie die een beetje lijkt op de locatie van voorgaande jaren. Er zijn 7 slaaphutten waar we kunnen slapen om een groot gebouw heen. We bevinden ons vlak naast de Elspeetsche heide (Veluwe) en veel bossen. Hier gaan we vaak heen om spellen en speltrainingen te doen. Buiten de activiteiten is er ook genoeg tijd om zelf te spelen in bijvoorbeeld de grote speeltuin op het terrein.

Tijdens het kamp zorgt de leiding voor allerlei activiteiten: spelletjes en activiteiten die de kinderen van atletiek kennen, maar ook Levend Stratego, het douane spel en een nachtspel voor de oudere kinderen mogen niet ontbreken. En natuurlijk een kampvuur en pannenkoeken eten!

Het kamp wordt gedraaid door een aantal jeugdtrainers (Jan, Esther en Felix) en ouders (Marianne, Judith, Annemarie en Sylvia) die al vele jaren de kampen organiseren. Voor vragen over het kamp kunt u altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie en inschrijven: inschrijfformulier

 

page1image32346592 page1image32348880

 

page2image32244128

Het kamp gaat alleen door als de corona maatregelen niet worden aangescherpt. Hierover wordt als het goed is eind augustus meer bekend. Indien het kamp niet doorgaat wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Je hebt een persoonlijke mail gehad met alle informatie erin.

Heb je nog vragen, mail naar [email protected] of zoek 1 van de trainers op.

Hopelijk zien we jullie allemaal op het kampweekend!

Namens de organisatie,
Jan, Felix, Esther, Marianne, Judith, Annemarie & Sylvia

page2image17597184 page2image17597376 page2image32276688 page2image32277312