Dit seizoen geen atletiekcompetitiešŸ˜–!

Vanuit de atletiekunie is het besluit genomen om alle competities van dit seizoen af te gelasten. Dit betekent dus dat er dit jaar geen competitie wedstrijden zullen plaatsvinden.

Evenementen zijn tot 1 juni verboden in de strijd tegen het corona virus. Zoals je wellicht al hebt meegekregen gaan de trainingspakkenwedstrijd, Throwing Tournament Amsterdam (Holland Hammer en Dutch Discus) en het C, B, Ajunioren en senioren kamp van AV Feniks dit jaar niet door.

De #gaasperdammertunnelrun ter viering van de opening van dit deel van de A9 gaat helaas ook niet door. Er vindt overleg plaats om te kijken of de gaasperdammertunnelrun uitgesteld kan worden naar een later moment. Hierover volgt later bericht.

Over de doorgang van de Gaasperplasrun vindt overleg plaats. Hierover volgt ook binnenkort meer info.

Geen clubactiviteiten en trainingen

Alle activiteiten op de atletiekvereniging zoals de trainingen en bijeenkomsten zijn afgelast tot ten minste 31 mei. Als we eerder dan 31 mei met trainingen mogen starten dan laten we dat weten!

Wij begrijpen dat het voor iedereen moeilijke tijden zijn. Blijf zoveel mogelijk thuis en denk om je eigen en ieders veiligheid. Samen komen we hier doorheen!

Stay in and stay safe!

#avfeniks #amsterdamzuidoost #atletiek