Bij een groeiende vereniging die wedstrijden op de eigen atletiekbaan organiseert, hoort een groep juryleden. Dat kunnen ouders van jeugdleden zijn, maar ook bv opa’s, oma’s, oom, tante, grote broers of zussen. Ook junioren van onze club kunnen uitstekend jurylid zijn bij bijvoorbeeld pupillenwedstrijden. Jureren doe je nooit alleen, maar altijd met een aantal collega-juryleden. Behalve dat je serieus bezig bent met atletiek, stimuleer je ook de junioren of pupillen om volgens de regels atletiek te bedrijven. En daarnaast is jureren ook nog eens ontzettend leuk!

Hieronder een oproep van onze jury-coördinator. 

Komend najaar is er weer een Cursus Jurylid algemeen. De cursus wordt gegeven in Amsterdam op 4 maandagavonden, afwisselend bij AV23 en bij Phanos.

Als jurylid zul je bij de wedstrijden van de junioren ingedeeld worden bij diverse onderdelen en met jouw hulp kunnen de atleten er een goede wedstrijd van maken.

Ook bij pupillenwedstrijden is de wedstrijdleiding blij met juryleden die de cursus hebben gevolgd, dan weet je waar je het over hebt.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor 25 augustus 2013 middels de deze link. Achter de cursus aanmelden aanklikken en gegevens invullen. Heeft men nog geen bondsnummer, dan kan 6x 0 ingevuld worden

Voor meer informatie: Sylvia Louwris of de trainers.