Zoals we hebben kunnen horen in de toespraak van Premier Rutte vanuit het torentje in Den Haag gaan de trainingen voor de jeugd tijdens de Lockdown gewoon door. Voor de volwassenen is dit anders, voor de iedereen boven 18 jaar. Daar mag je maximaal met zijn 2-en trainen en mogen geen groepstrainingen plaatsvinden. Het verenigingsgebouw is gesloten. Ouders blijven buiten het hek.

Ook opvallend en verheugend: Rutte wil dat iedereen buiten een rondje wandelt, hardloopt of fietst. Alleen of op 1,5 meter afstand van vriend, vriendin, trainingpartner. Bewegen is gezond en geeft meer weerstand. Doe dat dus ook!

Helaas betekent dit ook dat de traditionele 3e kerstdag-werpwedstrijd op 27 december is afgelast en ook de Gaasperplascross en de competitiecross die AV Feniks zou organiseren. De gehele crosscompetitie gaat dit jaar niet door. Loop zelf eens een cross over het mooie terrein bij de Gaasperplas in de kerstvakantie!

Kerstvakantie

Ook kunnen niet alle trainingen doorgaan in de Kerstvakantie. De technische commissie geeft de volgende trainingswijzigingen:

‘De jongste groepen hebben geen training tussen 19 december en 4 januari.
De C-junioren en BAS groep: geen training op de vrijdagen 25 december en 1 januari. Wel op de maandag en woensdag, mits passend in de maatregelen in het kader van de lockdown
Milatrainingen: de maandagtrainingen (21 en 28 december) gaan door.
Loopgroepen hebben eigen onderlinge afspraken, die waarschijnlijk nog weer anders worden vanwege de Lockdown. Is dit het geval, dan hoor je dat via de Whatsappgroep van jouw specifieke loopgroep.’

Na de kerstvakantie gaan de trainingen voor de jeugd op de baan weer als vanouds verder!

 

Het bestuur en de commissies van AV Feniks wensen u een prettige, huiselijke kerst en een geweldig 2021 met veel gezondheid en extra gezelligheid.