Feniks kwam met 5 atleten in actie zondag 8 januari tijdens de Sprint/Horde indoor voor A- en B-junioren en Senioren/Masters.

Indoor in Ookmeerhal
Op zondag 8 januari kwamen 5 Feniks atleten in actie tijdens de Sprint/Horde Indoor van Phanos. Deze wedstrijd voor A/B junioren, Senioren en Masters wordt twee maal per jaar georganiseerd in Sportcentrum Ookmeer in Amsterdam. Ook C-junioren zijn welkom, zij kunnen zich inschrijven als B-junior, maar de hordes staan wel op B-junioren hoogte. Iedere atleet mag twee maal sprinten. De indeling geschiedt op beste persoonlijke prestatie; dus de atleet komt altijd in een leuke serie terecht.

5 atleten Feniks mooie prestatie
Voor Feniks kwamen in actie: Sarah Itiola (MJC – 60M), Evelyn Imafidon (MJB – 60M en 60MH), Raúl van Harmelen en Thimo Henraat (JJB – 60M) en Malick Jobe (Senioren – 60M).

Sarah liep een geweldig nieuw pr op de 60M van 8.24 seconden. Evelyn evenaarde haar pr op de 60M (8.75) en verbeterde haar pr op de 60MH (10.25). Raúl liep met 7.80 zijn oude pr op de 60M aan diggelen. Thimo wist voor de 2e keer dit indoor seizoen zijn pr op de 60M aan te scherpen (7.83). Malick (Senioren) raffelde de 60M in een tijd van 7.34 af.

Uitslagen zijn te vinden op de website van Phanos.

Allemaal gefeliciteerd met de mooie resultaten!