Met een flinke ploeg pupillen zijn we op 15 september naar de regiofinale van de pupillencompetitie geweest. De 13 geselecteerde pupillen deden daar een meerkamp (3 onderdelen) en de jongens mini en jongens B pupillen liepen ook nog een estafette.
In deze strijd met de beste atleten van de hele provincie hebben onze pupillen hun uiterste best gedaan. Alle AV Feniks kinderen hebben één of meerdere persoonlijke records behaald. De zomertrainingen hebben daarbij zeker hun vruchten afgeworpen. De jongens pupillen B behaalden uiteindelijk als team een vierde plaats (met 1 puntje meer waren ze derde geworden). De aanwezige meisjes van AV Feniks deden individueel mee. Ismay (meisjes pupillen A2) mag heel tevreden zijn met op alle drie onderdelen persoonlijke records. Charlotte (meisje pupillen B) heeft het prima gedaan en eindigde als tweede. Zie hieronder haar eigen verslag van de dag. Shaquata presteerde buitengewoon goed en ze eindigde daarmee ruim als eerste in haar leeftijdsklasse.
De jongens minipupillen kwamen met een volledig team in de wedstrijd. Isaac en Dyé excelleerden met een tweede en derde plaats in de individuele ranglijst. Maar we zijn niet minder trots op de geweldige eerste plaats van dit team.
Hulde aan alle atleten.
Volgens jaar hopen we met een nog veel grotere ploeg naar de finale te gaan.
Met de finale waren we in castricum, ik was het enige meisje van pupillen B.

En het was heel leuk ik ben 2e geworden en het was heel heel erg leuk en spannend.

Alle meisjes waren heel goed,en ik vindt het heel leuk dat ik 2e ben geworden!!!!!!!!

Van Charlotte

Een foto/filmverslag vindt u in bijgaande hier.