De inschrijving voor de Trainingspakkenwedstrijd is gesloten.

Loopgroepleden die alsnog willen meedoen, kunnen mailen aan [email protected]. Dit kan tot uiterlijk woensdag 25 maart a.s., 23.59 uur.

(U kunt voor afzonderlijke onderdelen aanmelden…zie ook uw mailbox.)

Het tijdschema staat op www.atletiek.nu.

 

  

Trainingspakkenwedstrijd AV Feniks 

zaterdag 28 maart 

 

Op 28 maart is op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandela Park de jaarlijkse Trainingspakkenwedstrijd van AV Feniks. Graag nodigen we jou als lid uit om mee te doen, of om je zoon of dochter in te schrijven. 

  

De Trainingspakkenwedstrijd is de eerste onderlinge wedstrijd van het atletiekseizoen 2015. Het is een meerkamp waarbij loop-, spring- en werpnummers gecombineerd worden. 

 

Ben je dit jaar lid geworden? Maak in gemoedelijke sfeer kennis met wedstrijdatletiek. Meedoen aan wedstrijden en strijden om zo hoog, ver of hard mogelijk te lopen, springen of werpen is een leuk onderdeel van de atletieksport. 

 

Voor ieder ander geldt: kom uit die winterslaap en doe wedstrijdritme op voor het zomerseizoen! De wedstrijden zijn voor pupillen, junioren, senioren en masters op alle niveaus. Ook als loopgroep-lid ben je van harte welkom om mee te doen. 

 

Schrijf je in op www.atletiek.nu.

 

Zoals steeds zijn we op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen voor, tijdens en na de wedstrijdGelieve aan te geven bij inschrijving bij welke taken u kunt helpen. 

 

Vragen, problemen of assistentie nodig bij inschrijving? Mail wedstrijdsecretariaat@avfeniks.nl.