Hopenlijk hebben alle nieuwe clubkampioenen gewoon weer lekker kunnen slapen en is iedereen weer bijgekomen van de belevenissen met hoogtepunten en teleurstellingen. Dat alles hoort bij de sport en maakt dat we gefocust aan het volgend jaar kunnen beginnen.

Vanaf deze plek nogmaals de grootste waardering voor ieder die heeft meegeholpen in de voorbereiding en in de organisatie tijdens de wedstrijd.

Het lijkt misschien van een afstandje dat het normaal is dat er prijzen zijn, juryleden zijn, groepsbegeleiders, score lijsten, diploma’s, draaiboek, beschrijvingen, microfonist, starter, catering, uitslagverwerking, opbouwen, afbreken, opruimen enz, enz.

Dit is echter niet normaal, het is fenomenaal. Zonder de inspanningen van vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan. Ik hoop volgende evenementen weer op u te kunnen rekenen en ook op de leden en ouders die dit jaar genoten hebben maar nog geen manier wisten om te helpen.

Voor wie nog even na wil kijken waar de punten gewonnen of verloren zijn staan nu ook de uitslagen on line.

Wie schrijft er nog een leuk verslag voor op de website? Er zijn in ieder geval foto’s genoeg gemaakt door de hele dag heen….