Vanmiddag (17 november) om 16.00 uur start de Algemene LedenVergadering van AV Feniks. Alle leden (en ouders van leden) worden van harte uitgenodigd om vanaf 15.45 uur een kop koffie of thee te komen drinken en daarna mee te praten over de vereniging. Op de agenda o.a. de begroting voor 2019, de (verhoging van de) contributie, vrijwilligers in het zonnetje, ledengroei en -werving. 

Sociaal veilige sportomgeving

Sinds vorig jaar heeft AV Feniks twee vertrouwenscontactpersonen. Zij vragen je aandacht voor een sociaal veilige sportomgeving. Om die te behouden en te laten groeien; dat verdient onze inzet.  Met regels om het sporten en de vereniging fijn voor iedereen te houden. Lees over een Sociaal Veilige Sportomgeving.

Clubrecords bijgewerkt

De clubrecords, voor zover bekend zijn bijgewerkt tot half november. De records worden per week beschreven in de Weekly (alweer, voor zover gemeld) en op een later moment (eens in de 2 maanden) ook aangepast op de website van Feniks op de plek waar dit hoort: clubrecords. Omdat bij een jonge vereniging, zoals Feniks is, best vaak clubrecords worden verbroken veranderen de pagina’s ook vaak. Bekijk ze eens! En meld het als jij of jouw dochter of zoon een clubrecords heeft behaald. Altijd met een link naar de uitslag erbij. Mail naar [email protected]