Het AV Feniks zomerfestijn is op 28 juni a.s. en bestaat uit een Ouder/Kind-wedstrijd met aansluitend een American Picknick. 

            AV Feniks zomerfestijn = 28 juni 2014 

Aanvang en startnummers ophalen:                 11:30 uur

Ouder/Kind wedstrijd:   

60m sprint                           12.00 – 13.30 uur

Balwerpen                           12.30 – 14.00 uur

Verspringen                         13.00 – 14.30 uur

Feniks Estafette                  14.30 – 15.15 uur

400m                                  15.15 – 15.30 uur    

American Picknick*              Vanaf 15.30 uur 

  

De Ouder/Kind-wedstrijd: 

– Voor de kinderen: Samen met een ouder (of broer, zus, opa, oma, nicht, neef, vriend, vriendin, tante, oom, buurman of buurvrouw) doe je mee aan de onderdelen.

– Voor de volwassen leden: Neem je kind(eren) mee en werp je in de strijd om zo ver mogelijk te springen, te gooien of zo snel mogelijk te rennen. 

Nieuw op het programma is een speciale Feniks Estafette. Deze estafette bestaat uit 40m, 40m, 60m en nog eens 60m. Enige voorwaarde is dat elk estafetteteam uit minimaal 2 kinderen (<18 jaar) bestaat. Inschrijven van de estafetteteams kan op de wedstrijddag zelf.

Mocht je niemand weten om mee te nemen; ook alleen ben je van harte welkom. 

American Picknick: 

Het idee achter de American Picknick is dat iedereen (indien mogelijk)  iets te eten of te drinken meeneemt. Maak voor ongeveer 6 (tot 10) personen een hapje of een drankje; als iedereen dat doet hebben we genoeg voor allemaal. Vorig jaar hebben we genoten van heerlijkheden als pasta-salade, bara, kaas/augurkensticks, stokbrood, limonade en allerlei ander lekkers. Dit jaar zal er ook een barbecue klaar staan!

Inschrijven:

Ben jij net zo enthousiast als wij? Schrijf in via deze link. Op deze manier weten wij waar we aan toe zijn qua voorbereidende organisatie en gaat het uitdelen van de startnummers sneller. En natuurlijk vragen wij bij inschrijving  of u kunt helpen bij de organisatie of jurering van de onderdelen. Helpt u ons deze dag tot een succes te maken?!

Inschrijven tot uiterlijk 26 juni via de link en op de dag zelf maar in beperkte mate. Het aanmelden van teams voor de speciale Feniks Estafette kan wel op de dag zelf.