Aanstaande zaterdag 13 juli begint de zomervakantie. Alle training komen te vervallen voor de pupillen en ook de MiLa trainingen gaan niet door in de vakantie. De loopgroepen trainen gezamenlijk op woensdag. Van C-junior word je 3x per week verwacht om te trainen als je niet op vakantie bent. Wat gebeurt er precies?

Hierbij het zomer(vakantie)rooster van AV Feniks voor iedere groep apart.

Pupillen

Voor de pupillen hebben we een speciaal vakantierooster gemaakt. Kinderen hebben zich daarvoor kunnen opgegeven. Dus degenen die zich hebben opgegeven verwachten we op de volgende woensdagen van 18:00-19.15 uur. De volgende trainers zijn dan aanwezig:
> 17 juli: Jan & Esther
> 24 juli: Wessel & Mea
– 31 juli: BAAN GESLOTEN
– 7 augustus: HELAAS GEEN TRAINERS BESCHIKBAAR
> 14 augustus: Zoë & Thimo
> 21 augustus: Zoë & Milo

Let op: maandag 26 augustus gaat het normale rooster weer in!

Mila-trainingen

Er zijn geen MiLa trainingen in de zomervakantie. Maandag 26 augustus is er weer training.

Junioren D

Let op: vrijdag 12 juli is er geen training! Hanna communiceert het zomerschema met haar junioren vóór volgende week.

Junioren C en BAS-groep

De junioren C, B en A en de senioren en masters training volgens onderstaand schema in de vakantie 3 keer per week. Vanwege de NK voor senioren en de C-spelen in de vakantie is er op 2 zaterdagen (27 juli en 24 augustus) geen training, ook dat is in onderstaand schema dik gedrukt. Ook trainer Pieter Knotnerus gaat op vakantie van 27 juli tot en met zaterdag 3 augustus. Dan zijn er geen trainingen (zie schema). Tip: zet je trainingen in je agenda!

PHOTO-2019-07-08-19-17-56.jpg

Loopgroepen

De loopgroepen trainen samen op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De trainingen op zaterdag en dinsdag vervallen. Komende zaterdag 13 juli is de laatste training van de zaterdaggroep voor de vakantie. Iedereen is op woensdag van harte welkom!