De zomer is qua temperatuur al volop bezig, maar het vakantierooster met de scholen start binnenkort. Daarom gaan we weer een zomerrooster doen.

Loopgroepen

Vanaf zaterdag 22 juli t/m vrijdag 1 september vervallen de zaterdag en dinsdagtraining en wordt er één keer in de week training gegeven op WOENSDAGAVOND, van 19.30 – 21 uur. Iedereen is dan welkom, er wordt gedifferentieerd training gegeven.
De start zal in principe vanaf de baan zijn, tenzij dat anders gecommuniceerd wordt (bv duurloop rondom Gaasperplas/ loop in Diemen). Dat horen jullie dan nog. Er zal minimaal 1 trainer zijn, soms meer.
Vanaf zaterdag 2 september starten de reguliere trainingen weer.

Sam is met de MILA groep wel aanwezig in de vakantie op maandag en zaterdag (10-11.30). Op die tijden zijn jullie ook welkom op de baan. Als er vragen zijn horen we dat graag.
Dennis H, Dennis S, Erwin en Marijke

Baanatletiek (pupillen)

Alle pupillen groepen worden samengevoegd en hebben de eerste weken 1x in de week op zaterdag training,  de laatste 3 weken vervallen. Trainingen gaan voor de pupillen dus door op een aantal zaterdagen.

Zaterdag 29 juli: Esther, Titus en Kim

Zaterdag 5 aug: Esther, Titus en Kim

Zaterdag 12 aug: Jan, Daisy en Thimo

Zaterdag 19 & 26 augustus en 2 september vervallen.

Baanatletiek (D junioren)

Vanaf maandag 24 juli t/m vrijdag 1 september vervallen de trainingen. Op maandag 4 september gaan de reguliere trainingen weer van start.

Baanatletiek (C junioren)

Vanaf vrijdag 28 juli t/m maandag 14 augustus vervallen de trainingen. Op woensdag 16 augustus gaan de reguliere trainingen weer van start.