Mooi weer; meer dan 40 Feniks atleten; enthousiaste trainers en vele opgewekte supporters. Het was een topdag! AV’23 had een mooi, maar zwaar parcours neergezet.

De junioren gingen eerst aan de slag en behaalden  verschillende mooie resultaten! Iedereen kwam kapot soms zelfs letterlijk ziek van vermoeidheid over de finishlijn. Maar de meesten waren erg tevreden over hun resultaten. Pieter en Wilko moedigden hen aan en zagen dat het goed was!

Later kwamen ook de pupillen in actie. Verschillende meisjes en jongens deden voor het eerst mee. Een dikke pluim voor Kim. Zij was de enige minipupil, maar ze rende een mooie race en kan erg trots zijn op haar eerste crosswestrijd! Alle pupillen werden enthousiast en vrolijk opgewarmd, aangemoedigd en bijgestaan door Wilko! Dikke pluim hiervoor. Ook bij de pupillen zijn erg mooie resultaten behaald en kunnen alle kinderen trots zijn op hun races.

We hopen echt dat het naar meer smaakt en dat bij de volgende crosswedstrijden nog meer atleten, ouders en trainers aanwezig zijn! Want met z’n allen sporten is supergezellig! Tot 10 januari in Bussum!