Afgelopen weekend kwamen verschillende Feniks atleten en lopers uit de startblokken.
Zaterdag: indoor #3 Utrecht en de nationale D indoor, Zondag: Vondelparkloop, sprintindoor Lycurgus en nationale C Indoor.

Zaterdag
Op zaterdag kwamen de D-junioren in actie tijdens de Nationale D-indoor in omnisport Apeldoorn, de officieuze NK indoor voor Djun.
Alleen Jo-Ann Pique (D1) kwam op zaterdag in actie voor Feniks. Op de 60 meter, met een zeer verdienstelijke 7e plek in de finale op de 60meter (8,81sec)! Gefeliciteerd Jo-Ann! 7e sprintster van Nederland.

Uitslag

Ook vond in Utrecht de 3e indoor plaats. Een gewone populaire wedstrijd om een PR aan te scherpen en lekker mee te doen.
Riley, Denzel en Eljahro deden mee aan de wedstrijd voor A-pupillen met mooie plekken, Joris deed mee aan het Kogelstoten en sprinten voor A junioren.

Uitslag

Zondag
Tijdens de Vondelparkloop telde het klassement voor Rondje Mokum. Er konden verschillende afstanden gelopen worden. Voor Feniks deden mee: Litho Beaumont, Frank Lind, Paul Schmalschlager, Debohra Lo-Kioeng-Shioe (10km) en Kyan Bremer (jeugd). Bij inschrijving graag vermelden dat je bij AV Feniks traint, dan raken we je niet kwijt!

Uitslag 

In Lycurgus stonden Hanna Knotnerus en Sarah Itiola aan de start voor de race-ervaring. Beiden deden zowel mee aan de sprint als de hordensprint. Zij konden 2 x over de baan. Sarah liep een puike 7,96 sec de eerste race en 8,02 in de 2e.

Uitslag

De tweede dag van de nationale C/D indoor was bestemd voor de C-junioren.
In actie: Siebe Pals (kogel), Milo de Langen (kogel finale, sprint halve finale en Polsstokhoog DQ) en Ashley Boldewijn (60m halve finale, 60mh 8e in de finale 9,95sec!). Ashley werd dus 8e van Nederland op de 60 meter horden.

Uitslag

Komend weekend
Cross bij AV Tempo in Bussum! Mail vanuit wedstrijdsecretariaat volgt deze week.
De volgende grote wedstrijd voor de lopers: Groet uit Schoorlrun.

Kijk voor wedstrijd-ideeën (atleten en lopers) ook eens in onze webkalender. Je kan verschillende categorieën aanklikken voor bv. lopen of baanatletiek, of de planning van de wedstrijden van AV Feniks zelf.