In deze Feniks Weekly aandacht voor de Testjetalent-dag, Sponsorkliks, trainingsrooster pupillen A2, longrun en aangepaste clubrecords

Andere trainingstijd Pupillen A2

De tweede trainingstijd in de week van de A2 pupillen met trainer Jan Eleveld is van donderdag naar vrijdag verplaatst in verband met de studie van Jan. Dus vrijdag van 18.00 uur tot 19.30 uur zien we de pupillen A2 hard bezig op de baan.

Loopnieuws: lopers vrijdagavond welkom op de blauwe baan

Omdat het winter, koud en vroeg donker wordt, stelt Feniks haar baan op vrijdagavond open voor mensen uit de buurt die een trainingsrondje willen lopen. Individuele lopers zijn op vrijdagavond van 18 tot 20 uur welkom op de goed verlichte en vlakke rondbaan van AV Feniks in het Nelson Mandelapark. Zegt het voortt.

Fotoimpressie talentendag Feniks

Afgelopen zaterdag was de Test-je-Talent-dag bij Feniks om nieuwe talenten in Amsterdam Zuidoost te testen voor de versterking van onze competitieteams. Meer over het hoe en waarom van de dag kun je lezen op de speciale pagina. Voor de dag zijn in scholen, buurthuizen en op andere plaatsen posters opgehangen, zijn Social Media gebruikt en is een persbericht verschenen in de Echo. Hieronder een fotoimpressie van de Explosieve tests onder leiding van trainer Pieter Knotnerus (met hulp van atleten en bestuursleden), hierna volgden nog een sprintsnelheid- en conditietest.

Longrun onder leiding van Jan van der Laan

‘Zondag 3 november was er weer een gezamenlijk duurloop, met ditmaal een langere afstand.
Het startpunt was bij Fort Uitermeer bij Weesp. De mooie route ging via Nederhorst den Berg naar de Spiegelplas en weer terug naar het startpunt. Het was prima loopweer, en de te verwachten regen bleef uit. Het was ditmaal een kleine, maar gezellige groep. Aanwezig waren Machteld, Joyce, Cees, Brigit, David en Querine. Bij deze bedankt voor jullie aanwezigheid.

Helaas is er in de maand november geen gezamenlijke duurloop met een korte afstand. De eerstvolgende gezamenlijk duurloop is op zondag 22 december als laatste gezamenlijke duurloop van dit jaar met zowel een korte als een langere afstand. Noteer deze datum vast in de agenda.’
Jan van der Laan.

Sponsorkliks

Je kan AV Feniks al langer financieel steunen door, wanneer je online aankopen doet, te bestellen via de website van Sponsorkliks. Hieronder vind je een filmpje over hoe je een button in je browser kunt maken zodat het makkelijker is om bij jouw webshop via Sponsorkliks te bestellen en het ook niet vergeet. Wel zo handig, het kan de club best een mooie bijdrage opleveren!

Vergeet dus niet eerst voor AV Feniks te kiezen!

Clubrecords

Onderstaande clubrecords zijn bijgewerkt op de website.

Pupillen A1 (JPA1)
Eljahro Philipsen
Kogelstoten: 9,53 meter, 12 oktober 2019, Assendelft

Junioren D (MJD)
Chevelle Brown
150m: 22,31 sec, 38 juni 2019, Castricum

Junioren C (JJC)
Siebe Pals
Kogelslingeren: 44,52 meter, 12 oktober 2019, Assendelft
(stond sinds 2015 op naam van broer Joris Pals, met ruim 42 meter)