In het herfst/winterseizoen gaan we als jeugd van AV Feniks aan diverse wedstrijden meedoen.

CROSSCOMPETITIE.

De crosscompetitie bestaat uit een reeks van 3 crosswedstrijden op 3 data en je strijdt, naast een goede tijd en/of een PR voor jezelf, ook mee voor een finaleplek. Als je wilt strijden om de finaleplek dan zal je minimaal 2 van de 3 crosswedstrijden moeten meedoen. De eerste cross is op zaterdag 29 november en de locatie is bij AV’23, lekker dichtbij dus ( Watergraafsmeer, Amsterdam Oost ).

Aanmelden kan tot 2 weken voor de wedstrijddag via de website www.avfeniks.nl of via deze link: Crossinschrijving. 

 

INDOORWEDSTRIJDEN.

Een aangename manier om de herfst/winter door te komen is om mee te doen aan indoorwedstrijden. Op onze site www.avfeniks.nl is onder de rubriek jeugd een compleet wedstrijdschema te zien. Voor pupillen zijn er andere indoors dan voor junioren. Kijk goed in het schema voor welke wedstrijden jij kunt inschrijven. Let ook op de uiterste inschrijfdatum. Indoors zijn snel vol en het is dus zaak je vroegtijdig aan te melden.

Deelname aan indoorwedstrijden is voor eigen rekening. De betaling van deelnamekosten volgt altijd pas na definitieve plaatsing, doch uiterlijk op de wedstrijddag. Het “wedstrijdsecretariaat uit” houdt je op de hoogte. Aanmelden via de website www.avfeniks.nl of via deze link: Indoorinschrijving (pupillen), Indoorinschrijving (CD Junioren) en Indoorinschrijving (AB Junioren)