Zaterdag 2 juli vond de 3de en laatste competitiewedstrijd plaats bij AV Haarlem. De afvaardiging van Feniks was helaas niet groot.Verontrustend was dat bij de A-pupillen jongens geen enkele blauwhemd aan de start verscheen! De finalisten kun je vinden op www.tigch.nl  Een overzicht nu eerst. Onderaan vind je de finalisten voor de finale op 10 september in Castricum.

DE MEISJES
A1-PUPILLEN: op de 1000m maakten Jaelynn (in Assendelft afwezig) en Linne weer indruk. De frêle Jaelynn pakte zilver en Linne uit Muiden brons. Knap. Op de meerkamp zagen we Linne terug op plek 5 en Jaelynn op plek 9. Werd Oumnia 2 weken geleden nog laatste, nu schoof ze 1 plekje op. Zazza was verhinderd.
PUPILLEN A2: Salyshia was de baas op de sprint en ook bij verspringen maar moest toch genoegen met zilver op de meerkamp.Het werpen  ging namelijk niet naar wens. Daantje zien we ook doorgaans terug in de top-10, nu was zij 9de. Ise werd 12de en Yae-Lee ondanks 4 persoonlijke records 14de.
PUPILLEN B: overtuigende triomf op de meerkamp voor Victory! Goud op de onderdelen sprint en hoogspringen en ook op de Mila was ze samen met zus Victoria een klasse apart.Tevens 3 PR’s voor Victory, ook op de cross een specialist. Een mooie 4de plek voor Joy I Funaya. Tenslotte een wat teleurstellende 9de plek voor Victoria (de zus van) op de meerkamp.
PUPILLEN C: slechts 3 punten was Ihuoma Joy verwijderd van goud op de meerkamp, nu dus plek 2.Ook fraai natuurlijk. Op sprint en bij verspringen liet ze iedereen achter zich.

DE JONGENS
A-PUPILLEN: niemand.
B-PUPILLEN: Jordan heeft een abonnement op een plek in de top-5. Ook nu weer een mooie 5de plek op de meerkamp. De sprint was zijn beste onderdeel, 3de hier. Yairo zien we terug op plek 9 en Maxim op 25.
C-PUPILLEN: Joel ging met prima 4de plek naar huis en op de sprint was hij zelfs onverslaanbaar. Ook op de Mila een fraaie 4de plek voor hem. Sammie werd 5de, Roan 9de, Benjamin 11de en Mees tenslotte 16de.
MINI-PUPILLEN: de kleine hoogblonde Daniel kan ook nu weer terugzien op een goede wedstrijd: 5de op meerkamp en brons op de 600m. Een 9de positie hier voor Olivier.
Verslag van Johannes Vellinga, dit keer niet fysiek aanwezig maar via internet wel verbonden met Haarlem!

Aangewezen finalisten voor de finale op 10 september bij AV Castricum in Castricum

Er was geen team gezamenlijk zo sterk dat zij naar de finale kunnen. Dat is wel een teleurstelling na al die jaren van aanwezigheid. Volgend jaar weer beter!

Individueel uitgenodigd voor de finale in Castricum:
Drie van onze atleten in de regionale finale van de pupillen-competitie.
Tijdschema per categorie

Succes meiden!!!

MPA2

5 Salyshia Reemnet Feniks 1486 1623 1456 3109

MPB

2 Victory Okanu Feniks 1243 661 1323 2566
12 Joy ifunayachi Ezeamara Feniks 1107 1121 1169 2290