Op 4 april is op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandela Park de jaarlijkse Trainingspakken-wedstrijd (TPW) van AV Feniks. Dé start van het buiten seizoen en goede oefening voor de competitie die binnenkort start. Iedere atleet doet mee, iedere ouder helpt! 

De inschrijving voor de TPW is geopend. De onderlinge wedstrijd van Feniks om het buitenseizoen te openen. Voor pupillen is er een meerkamp met de onderdelen die in de eerste competitiewedstrijd terugkomen. Junioren, senioren en masters mogen helemaal zelf de onderdelen kiezen waaraan zij mee willen doen, maximaal 4. Kies de onderdelen die je ook graag wil doen in de competitie. De pupillen en junioren starten tijdens de TPW ook de estafette! Inschrijven

Iedereen doet mee

Ben je dit jaar lid geworden? Maak in gemoedelijke sfeer kennis met wedstrijdatletiek. Meedoen aan wedstrijden en strijden om zo hoog, ver of hard mogelijk te lopen, springen of werpen is een leuk onderdeel van de atletieksport. Je leert er veel van.

Voor ieder ander geldt: kom uit die winterslaap en doe wedstrijdritme op voor het zomerseizoen! Doe met het complete pupillenteam mee om te oefenen voor de estafette op zaterdag 16 mei, tijdens de 1e pupillen-competitie-wedstrijd. De junioren D en C starten hun competitie op zaterdag 18 april. De A- en B-junioren gaan gezamenlijk op 19 april aan de slag.

Loopgroepen

Voor leden van de loopgroepen wordt, zoals altijd, ’s morgens een 1500 meter georganiseerd. Doe mee en kijk hoe je jezelf hebt verbeterd afgelopen periode. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om mee te helpen tijdens de meerkamp (opgeven als ouder doe je bij inschrijving).

Het is ook een goede oefening voor de Gaasperdammertunnelrun op 18 april. Deze run is de laatste mogelijkheid om hardlopend door de Gaasperdammertunnel te lopen, want binnenkort rijden we allemaal door dezelfde tunnel. Overigens is er ook een jeugdloop van 2 km! Verder 7 of 10 km.

Trainingspakkenwedstrijd is echt voor IEDEREEN!

Feniks gaat ervan uit dat alle atleten, klein en groot, aan deze gratis onderlinge wedstrijd meedoen. Geef jezelf of je zoon of dochter op als deelnemer.

Inschrijven

Vragen? Mail de wedstrijdorganisatiecommissie (WOC)