Op 7 april is op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandela Park de jaarlijkse Trainingspakken-wedstrijd (TPW) van AV Feniks. Dé start van het buiten seizoen en goede oefening voor de competitie die binnenkort start. Ieder lid doet mee, iedere ouder helpt! 

De inschrijving voor de TPW is geopend. De onderlinge wedstrijd van Feniks om het buitenseizoen te openen. Voor pupillen is er een meerkamp met de onderdelen die in de eerste competitiewedstrijd terugkomen. Junioren, senioren en masters mogen dit jaar voor het eerst helemaal zelf de onderdelen kiezen waaraan zij mee willen doen, maximaal 4. Zij doen geen meerkamp met vaste keuze zoals eerder bericht. Kies de onderdelen die je ook graag wil doen in de competitie. De pupillen en junioren starten tijdens de TPW ook de estafette! Inschrijven

  • facebook

Iedereen doet mee

Ben je dit jaar lid geworden? Maak in gemoedelijke sfeer kennis met wedstrijdatletiek. Meedoen aan wedstrijden en strijden om zo hoog, ver of hard mogelijk te lopen, springen of werpen is een leuk onderdeel van de atletieksport. Je leert er veel van.

Voor ieder ander geldt: kom uit die winterslaap en doe wedstrijdritme op voor het zomerseizoen! Doe met het complete pupillenteam mee om te oefenen voor de estafette op zaterdag 21 april, tijdens de 1e pupillencompetitiewedstrijd die ook bij Feniks op de baan is. De junioren D en C starten hun competitie op zaterdag 14 april bij Phanos in het Olympisch Stadion. De A-junioren gaan op 15 april naar AV Haarlem en de B-junioren starten hun competitie ook thuis bij Feniks, op 13 mei.

  • facebook
Loopgroepen

Voor leden van de loopgroepen wordt, net als bij de clubkampioenschappen, ’s morgens een 1500 meter georganiseerd. Doe mee en kijk hoe je jezelf verbeterd hebt afgelopen periode. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om mee te helpen tijdens de meerkamp (opgeven doe je bij inschrijving).

Feniks gaat ervan uit dat alle leden aan deze gratis onderlinge wedstrijd meedoen. Geef jezelf of je zoon of dochter op als deelnemer.

Inschrijven

Vragen? Mail de wedstrijdorganisatiecommissie (WOC)

Shares
Share This