Na een periode van aangepaste trainingstijden op diverse alternatieve locatie’s hebben we eindelijk meer duidelijkheid, onze mooie blauwe baan gaat vanaf maandag 6 september weer open. De reguliere trainingen kunnen weer worden hervat op de normale aangeven tijden. Hiermee komt de door de gemeente uitgevoerde renovatie ten einde die uiteindelijk bijna 3 maanden heeft geduurd. De vereniging komt hiermee na ander halfjaar weer uit de corona slaapstand. 

Ledengroei

De afgelopen periode is zowel sportief, mentaal als financieel uitdagend geweest voor Feniks. Doordat er geen wedstrijden georganiseerd mochten worden is het voor Feniks moeilijk geweest om de benodigde extra inkomsten binnen te halen en voor compensatie in de vorm van financiële steun vanuit de overheid kwamen wij niet altijd in aanmerking. Door de gemeente is ons een forse huurverhoging van de baan in het vooruitzicht gesteld en ook de afdrachten aan de Atletiekunie zijn onlangs aanzienlijk verhoogd. Het is voor Feniks noodzakelijk om naast de groei van het aantal leden na te denken over nieuwe bronnen van inkomsten om onze vereniging structureel te ondersteunen.

ALV

Om meteen goed van start te gaan willen wij iedereen graag uitnodigen om mee te praten op onze algemene leden vergadering. Deze zal plaatsvinden op: donderdag 14 oktober van 18.00 – 19.15 uur tijdens de pupillen trainingen. Hierin zullen we het onder andere hebben over de wisselingen binnen het bestuur, ingaan op de begroting van het nieuwe seizoen en ons plan voor de komende jaren. Hierbij wordt gerekend op de steun en input van al onze leden ook als het niet mogelijk is om de ALV te bezoeken. AV Feniks zijn wij samen en de vergadering is van belang voor de toekomst van de club.

Feestwedstrijd!

Om het seizoen goed af te sluiten en onze nieuwe start te vieren willen wij een gezellige wedstrijd organiseren. Dit zal een combinatie worden van de clubkampioenschappen en een ouder-kind wedstrijd die wordt afgesloten met een gezellige American picknick. Dit leuke festijn zal onder voorbehoud plaatsvinden op zaterdag 16 oktober. Wij hopen hier de hele club weer eens bij elkaar te zien om samen de sport in alle glorie te beleven.

Grote club actie

Om onze club financieel te ondersteunen willen we dit jaar meedoen aan de grote club actie. Deze gaat van start op 18 september. We willen alle leden vragen om deze actie te ondersteunen en fanatiek mee te doen. Het doel van de actie wordt het financieel ondersteunen van de vereniging.

Marathon van Amsterdam

Vanuit de organisatie van de marathon van Amsterdam is AV Feniks gevraagd om dit evenement te steunen met een groep vrijwilligers. Denk hierbij aan de bevoorradingspost, langs de route staan, garderobe, etc. Het lijkt ons leuk om als AV Feniks hierbij zichtbaar te zijn. Wil je je hiervoor aanmelden als vrijwilliger dan kan dat door een mailtje te sturen naar: [email protected]

Jurycursus

Voor het nieuwe seizoen en de wedstrijden die gaan plaatsvinden willen wij weer een nieuwe jurycursus opstarten om te zorgen dat al deze wedstrijden soepel verlopen. Wij zoeken een groep ouders die zich kandidaat willen stellen. De bijeenkomsten zullen tijdens de pupillen trainingen vallen om de theorie ook gelijk om te zetten naar de praktijk. Dit zijn 4 trainingen in februari en maart de exacte data hiervoor wordt nog nader bepaald. Opgeven kan door een mail te sturen naar: [email protected]