Feniks is altijd op zoek naar enthousiaste leden om de organisatie te versterken. Met jouw inzet houden we het bij AV Feniks voor iedereen fijn en worden we een bloeiende, groeiende vereniging.

 

EHBO’er gevraagd

Bij de toernooien op de atletiekbaan zie je regelmatig mensen van de EHBO in hun gele hesjes lopen zodat er bij onverhoopte ongelukken meteen adequate hulp verleend kan worden. AV Feniks heeft een groepje EHBO-ers dat bij wedstrijden zoals de Gaasperplasrun, Trainingspakkenwedstrijd en Clubkampioenschappen actief is. Die groep is te klein en heeft dringend versterking nodig.

 

 

Daarom zijn wij op zoek naar mensen met EHBO-diploma of mensen met interesse om een EHBO-diploma te halen en dan ook bij activiteiten als EHBO-er actief te zijn.

 

Heb je al een EHBO-diploma?

Ben jij in het bezit van een EHBO- of BHV-diploma en vind je het leuk af en toe EHBO-er te zijn bij de activiteiten bij Feniks (als je toch op de baan bent om je kind aan te moedigen bijvoorbeeld)? Dan zijn wij naar jou op zoek.

 

Er is ook de mogelijkheid om via Feniks je kennis actueel te houden en twee keer per jaar met ons de herhalingsavond van het Oranje Kruis te volgen.

 

Haal voor de zomer nog je EHBO-diploma?

Ben jij nog geen EHBO-er maar staat het halen van dit diploma nog op je wensenlijstje? We bieden voor de zomer weer een EHBO-basiscursus aan, bij voldoende deelnemers. Een cursus is 6 lesavonden en een examenavond, of -bij voorkeur voor de zaterdag- een nader te bepalen aantal dagdelen. De kosten bedragen ongeveer 250 euro inclusief lesboek en examen. Een EHBO-cursus wordt door veel zorgverzekeraars vergoed in het aanvullend pakket. 

 

Dus, ben jij EHBO-er en wil je af en toe helpen? Of wil je EHBO-er worden? Stuur dan een mail ( [email protected] ) naar onze coördinator EHBO Anne van Mierlo.

 

Versterking Team ET

Bij looponderdelen in de atletieksport wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming (ET). Hiermee wordt een finishfoto gemaakt van de race en daaruit kunnen de precieze finishtijden worden afgeleid. De ET van AV Feniks is makkelijk te bedienen. Het ervaren ET team helpt je graag met het onder de knie krijgen van deze materie. Ben je (een beetje) handig met computers en vind je het leuk om als eerste op de hoogte te zijn van finishtijden kom ons ET team dan versterken.

Neem contact op via [email protected] 

 

Verenigen doen we samen!