Na de ledenvergadering afgelopen november is een nieuw bestuur, met nieuwe en oude gezichten, van start gegaan. Koen de Langen, Marjanne Meinsma, Irving Brown, Micheal Etel en Pieter Knotnerus wensen je fijne kerstdagen en nodigen je graag uit voor de nieuwjaarsreceptie op 6 januari om 16.00 uur in het clubgebouw.

Aan de slag
‘We hebben als nieuw AV Feniks bestuur een eerste vergadering achter de rug en de volgende vergadering gepland. Voor de nieuwe bestuursleden is het wel even wennen aan de “nieuwe” termen en alles wat er op je af komt. Ieder bestuurslid heeft een eigen takenpakket gekregen en daarmee gaan we in 2018 aan de slag.
Een aantal van de bestuursleden zijn al voorzichtig begonnen….Via de AV Feniks website www.avfeniks.nl en de AV Feniks Weekly houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u als lid, trainer of vrijwilliger vragen aan of opmerkingen voor ons, dan horen we dat graag.
Als eerste activiteit in 2018 willen we alle leden, trainers en vrijwilligers hartelijk uitnodigen voor een nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari. Vanaf 16.00 uur heffen we met u graag het glas op een mooie toekomst voor onze atletiekvereniging.
Iedereen is welkom….en mocht u nog iets over hebben van de kerstmaaltijd of oud/nieuw dan kunt u dat natuurlijk meebrengen naar de receptie. Graag!’ Van het bestuur van AV Feniks

Je kan je vragen of opmerkingen mailen aan het bestuur: [email protected]

Nieuwjaarsreceptie AV Feniks
Zaterdagmiddag 6 januari vanaf 16.00 uur
Clubgebouw op de atletiekbaan
Alle leden, trainers en vrijwilligers zijn van harte welkom.
Neem je wat lekkers mee?

Binnenkort zullen de nieuwe bestuursleden wat uitgebreider aan je voorgesteld worden.