Eén van onze trainers en ex-voorzitter Joost Knotnerus gaat dit jaar proberen om €10.000,00 aan sponsorgeld bij elkaar te brengen door deel te nemen aan een extreme sportieve uitdaging: de Giro di Kika.

Een zesdaagse etappekoers op de racefiets door de Italiaanse Alpen. Met iedere dag meer dan 160 km fietsen met vaak meer dan 3000 m hoogteverschil per etappe. Totaal gaat Joost in zes dagen 1000 km fietsen met totaal 16000 m hoogteverschil. Dat is vergelijkbaar met zes etappes uit de Tour de France.

 

Verschillende leden van AV Feniks hebben reeds gesponsord. Jij toch ook? Als je Joost wil steunen, dan kan dat op verschillende manieren:

 

  1. Je kan direct naar de < sponsorpagina >(Link) van Joost en daar kan je op de oranje knop SPONSOR klikken. Vervolgens geef je aan voor hoeveel je wil sponsoren en geef je aan hoe je wil betalen (Ideal, incasso of creditcard)
  2. Je schrijft in voor de < Gaasperplasrun > (link) en bij het inschrijven geef je een extra sponsorbedrag aan bovenop het inschrijfgeld. Aan het eind van de inschrijving betaal je per Ideal voor de inschrijving en gelijk voor de sponsoring. Leden van AV Feniks krijgen 1 Euro korting, en kinderen t/m 12 jaar (1 km en 2 km loop) schrijven gratis in.
  3. Je probeert zo veel mogelijk mensen om je heen ook te overtuigen van het belang van steun aan de Giro di KiKa van Joost en daarmee van de stichting KiKa.

Wil je meer weten over de doelstellingen van de Stichting KiKa en over hoe de Giro di Kika daaraan bijdraagt? En wil je Joost volgen in zijn voorbereiding?

 

KiKa (https://www.girodikika.nl/kika)

Sponsor Joost (https://www.girodikika.nl/joost-knotnerus)

Facebook Joost fietst voor KiKa (https://www.facebook.com/joostfietstvoorkika/)