Helaas heeft de Wedstrijdorganisatiecommissie moeten besluiten dat de Clubkampioenschappen onder de nieuwe regels die gelden voor het Coronavirus, niet kunnen doorgaan. Laten we zo snel mogelijk beginnen aan een mooie nieuw trainingsseizoen na de herfstvakantie en een blauw gekleurd wedstrijdseizoen!!!

Op zaterdag 10 oktober 2020 organiseert AV Feniks clubkampioenschappen, traditioneel één van de hoogtepunten van het jaar. De clubkampioenschappen markeren de afsluiting van het baanseizoen en vormen tegelijk een zeer gezellig evenement en een sportief spektakel voor jong en oud. Natuurlijk ziet het er in deze Corona-tijden wel wat anders uit…

Pupillen schrijven in voor een vaste meerkamp. Junioren kiezen 4 onderdelen, voorwaarde daarbij is dat er een loop-, spring- en werponderdeel bij zit. Dan kun je nog een favoriet 4e onderdeel toevoegen. Wanneer je bent ingeschreven krijg je kort tevoren een mail met je tijdschema en startnummer.

Voor loopleden organiseert Feniks de 1500 meter om 11.00 uur, die op eigen tempo gelopen wordt en als onderdeel van de training op zaterdagmorgen. Samen opwarmen en gáán iedereen. Ook hiervoor graag opgeven via atletiek.nl. Let op: Je bent recreant als je je inschrijft voor de 1500m via atletiek.nu.

Om in te schrijven klik je hier.

Coronamaatregelen

Helaas is publiek alleen aan de buitenkant van de baan toegestaan en kun je als ouder NIET meelopen naar het onderdeel. Dit is anders als je meehelpt met jureren van de onderdelen en begeleiding van een groep, dan kun je met de groep meelopen in de meerkamp van de pupillen-groep of helpen bij een onderdeel waar jouw pupil aan meedoet. Wel van te voren opgeven en vol is vol. Meehelpen? Meld je aan via mail.

Omdat er vanwege Corona en vakantie niet veel juryleden zijn wordt van onze junioren verwacht dat zij zelf mee-jureren wanneer zij geen onderdeel hebben. Als je je inschrijft word je hiervoor OOK ingedeeld. Clubgenoten helpen jou bij je onderdeel, jij helpt je trainingsmaatjes op hun onderdeel. Zo komt iedereen aan de beurt.

Alle coronamaatrdegelen zij onverkort van kracht: hou zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, desinfecteer je handen regelmatig, geen rijen bij de WC of met zijn allen in de kleedkamer of clubgebouw, Gebruik je gezond verstand bij de wedstrijd.

Inschrijven voor deelnemers:

Om in te schrijven klik je hier.

Rennen, springen, gooien! Doe mee aan de Clubkampioenschappen!
Dit zijn een paar van de clubkampioenen van vorig jaar.

Jongens Junioren D

Meisjes Pupillen A1