Op 9 juli organiseert AV Feniks het zomerfestijn! Tijdens deze wedstrijd kun jij samen met je ouders, broertje of zusje (of iemand anders) meedoen aan een ludieke atletiekwedstrijd. Iedereen is welkom om mee te doen!

Meedoen met team van 4

Tijdens de wedstrijd doe je met een team van 4, waarvan minimaal 2 de leeftijd van een pupil hebben (2011 of jonger) mee aan 4 atletiekonderdelen en een afsluitende estafette. Hierna hebben we met zijn allen een gezellige American Picknick en heten u welkom bij de commissiemarkt. Afsluitend presenteert het bestuur aan iedereen de resultaten van de enquête die u enkele weken geleden heeft gehad en hiermee de toekomstvisie van AV Feniks.

De wedstrijd duurt van 12:00-14:00 met daarna een gezellige American Picknick. Ook wordt de uitslag van de enquete bekend gemaakt en is er een commissiemarkt.

Ook zonder volledig team kun je aanmelden. Wij delen je dan voor de wedstrijd in zodat je samen met anderen een team hebt. Bijvoorbeeld als je met 2 junioren broers meedoet, dan word je gekoppeld aan twee pupillen die ook geen oudere neef, nicht etc hebben. Geef je dus altijd op, wij zorgen voor verbinding met een team.

Commissiemarkt

Tijdens en na de wedstrijd organiseert de vrijwilligers coördinator (Esther Knotnerus) een commissiemarkt. Hier worden onze vrijwilligerscommissies voorgesteld. Zij houden onze vereniging draaiend, zorgen dat er wedstrijden zijn, trainers en trainingen, dat er over de vereniging gepubliceerd wordt en de website wordt bijgehouden, dat er teams naar competitiewedstrijden gaan, dat er een kamp wordt georganiseerd, dat de jeugd de aandacht krijgt bij Feniks, dat de Elektronische Tijdwaarneming en EDM wordt bemand, dat er juryleden zijn voor wedstrijden en zo nog meer. De commissies zijn altijd op zoek naar versterking (vrijwilligers). Veel handen maken het werk leuker!
Bij het aangaan van het lidmaatschap heeft iedere ouder of lid aangegeven te willen helpen bij het reilen en zeilen van de vereniging: dit is het moment om te kijken waarbij jij wil helpen.

GOED OM TE WETEN DAT FENIKS GEEN BETAALDE KRACHTEN HEEFT: ALLES WORDT GEDAAN DOOR VRIJWILLIGERS. ALLEEN DE TRAINERS BAANATLETIEK (PUPILLEN TOT EN MET SENIOREN)  KRIJGEN EEN VRIJWILLIGERSVERGOEDING VOOR DE TRAININGEN DIE ZIJ GEVEN.

Wat neem jij mee voor de American picknick achteraf?

Het idee achter de American Picknick is dat iedereen die het leuk en lekker vind, een beetje eten klaar maakt. Op deze manier kan er lekker en goedkoop gegeten worden met zijn allen. Maak ongeveer voor 10 man eten, als iedereen dat doet hebben we genoeg voor iedereen!

Stuur bij vragen een mailtje naar: [email protected]