AV Feniks organiseert vanaf de laatste week van april een cursus traject richting onze eigen Gaasperplasrun op 10 juni. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging, of heb je je al ingeschreven voor deze wedstrijd? Neem dan deel aan de cursus zodat je straks helemaal voorbereid bent om een goed resultaat te behalen. Voor de een is het doel uitlopen van 5 kilometer, voor een ander kan dit bijvoorbeeld een PR verbetering op 10 kilometer zijn. Ben je al lid, misschien weet je dan nog familie, collega’s of andere personen die geïnteresseerd zijn om mee te doen.

De cursus bevat een groepstraining per week door een gediplomeerde trainer, met onder andere gevarieerde techniek aandachtspunten en theoretische achtergrond informatie. Er wordt getraind binnen bestaande groepen waarvan vele lopers ook zullen deelnemen aan de gaasperplasrun. Het lopen in een groep zorgt voor een extra stimulans en is vooral ook erg gezellig.

Er wordt getraind op zaterdag (vanaf 28 april) 10.00 en op woensdag en donderdag (vanaf 2-3 mei) 19.30. Bekijk ook de detail informatie en aanmeld opties .