In verband met de coronamaatregelen en de verhuizing van Jan van der Laan van Weesp naar Overveen was er al meer dan 2 jaar geen gezamenlijke duurloop buiten de blauwe baan of Nelson Mandela park georganiseerd. Echter zondag 26 juni was het weer zover, en wel in het Nationaal Park Zuid Kennemerland in Bloemendaal.

Moh Amrani, Frank Lind, Paul Pluyter, Adinda Blonk en Jan van der Laan deden mee. Helaas een wat kleinere groep door enkele afzeggingen. De groep ging met veel enthousiasme het parcours op. Helaas bleek bij het nafietsen van de route dat er een gedeelte was afgesloten, daarom was het geen rondje maar werd het een heen en weer route. Ondanks dat genoten ze van de duurloop en de schitterende omgeving.

Na afloop nog een gezellige onderonsje met koffie/frisdrank en appeltaart met slagroom aangeboden door Moh (nogmaals hartelijk bedankt daarvoor). Het een leuke, gezellige en geslaagde duurloop in een mooie omgeving.

Hardlopen Zuidoost; duurloop op 23 oktober

Jan organiseert nogmaals een gezamenlijke duurloop op zondag 23 oktober. Hou de datum vast vrij en doe gezellig mee. De datum valt tussen de Amsterdam Marathon van 16 oktober en de uitgestelde Gaasperplasrun op 30 oktober. Je hoort ruim van te voren in de app-groep en tijdens de training waar het zal zijn.

Van onze correspondent Jan van der Laan.