Een Atletiek Vereniging als Feniks draait op vrijwilligers, en op wedstrijden. Het organiseren van de Gaasperplasrun zorgt voor inkomsten voor alle atleten. Ook de baanatleten. Kom dus helpen bij de Gaasperplasrun en draag je steentje bij. Ouders en kinderen, allebei kan. Help bij een waterpost, bij het wijzen van de weg, bij het opbouwen en opruimen.

Met name de baanatleten die niet meedoen hebben we hard nodig! Zo zorgen we met zijn allen dat onze club financieel gezond blijft en kan uitbouwen.

Het vrijwillige team van de Elektronische Tijdwaarneming was zaterdag bij AV ’23 om de loopnummers van de C/D-competitie van een correcte eindtijd te voorzien.
Afgelopen vrijdag hebben vrijwilligers van Feniks de lichtboog in het Olympisch Stadion verzorgd waarmee de finish-tijden van het ABC konden worden vastgesteld.
Dit brengt allemaal geld op voor materialen, trainers, kamp, huur van de baan.

Feniks_2019

Op zondag 9 juni organiseert Feniks de Gaasperplasrun. Ook het organiseren van deze Run bezorgt Feniks extra inkomsten naast de contributie. Alle hulp van onze baanatletiek-leden bij deze RUN is van harte welkom en noodzakelijk. Het gaat om water uitdelen, wegwijzers, hulp bij na-inschrijven, uitdelen startnummers. Kom dus ook helpen!

Opgeven via: [email protected], of naar [email protected]