De Start to Run cursus die in oktober begon onder leiding van Dennis Henraat, is afgerond. Er was een flink aantal deelnemers. Naast deelnemers via Start to Run waren er leden van Feniks die opnieuw wilden instromen in de zaterdaggroep. Op zaterdag 3 december werd de cursus afgesloten met 20 tot 25 minuten achter elkaar hardlopen en een lekkere kop koffie of chocomelk met pepernoten. 

Flink wat nieuwe deelnemers van de Start to Run groep zijn verder gaan trainen in de zaterdaggroep om 10.00 uur ’s morgens.

Zo kan er op zaterdag zomaar een flinke groep met oude en nieuwbakken leden staan te springen om te starten met trainen bij Marijke, Mark en Dennis. De training bestaat uit een warming-up, spier- en krachttrainen of circuit, loopscholing, kerntraining waarbij een bepaald aantal minuten of afstand wordt gelopen en cooling-down.

Kom ook eens kijken als je op een ontspannen manier wil hardlopen!

 

Op  zaterdag 18 maart 2017 zal een nieuwe serie van 7 Start to Run trainingen beginnen. Daarna staat nog een cursus als aanloop naar de Gaasperplasrun op de planning. We hopen op net zo’n enthousiaste deelname als afgelopen periode.