Afgelopen 2 weken waren diverse wedstrijden in de regio of vlak erbuiten. Op zaterdag 19 november deden veel kinderen van AV Feniks mee met de eerste cross-wedstrijd in Uithoorn en deed Eljahro mee aan een indoorwedstrijd in een bloembollenhal in Lisse. Afgelopen zaterdag deden D en C junioren mee aan de indoorwedstrijd van Ilion in Zoetermeer.

Cross
Mooie dag voor de cross bij AKU in Uithoorn. Prima organisatie ook. Alle Junioren en pupillen deden geweldig hun best, het was ook een hele prestatie! Voor sommigen was het de eerste keer, dus dan is het wel even wennen…

Uitslagen

Tussen de bloembollen in Lisse
“19 november gingen we naar AV De Spartaan in Lisse, waar we in een bloembollenhal terecht kwamen voor een 4 kamp wedstrijd. De onderdelen waren verdeeld over 3 hallen, dat was even schrikken. De 50m sprint ging gelijk goed en Eljahro ging in 8.34 sec over de finish (door de handmeting afgerond naar 8.4sec). Daarna was het hoogspringen op een oude mat waar het leek of de lat scheef en veel hoger lag. Eljahro sprong over 1.05m. Op naar het volgende onderdeel, dit was medicinbal stoten. Bij dit onderdeel moest je de bal met 2 handen stoten wat bij verschillende ouders een discussie met de jury opleverde, maar de jury bleef bij haar standpunt. Met 5.04m stootte Eljahro toch het verste. Toen nog het laatste onderdeel, de 600m, deze ging tussen pionnetjes en pilaren -met vele bochtjes waar je nauwelijks naast elkaar kon lopen- door 2 hallen heen. Met 2.18,4 sec werd Eljahro 1ste en een snellere tijd was hier niet mogelijk. Ondanks alle ongemakken was het voor Eljahro toch een geslaagde dag met 4 eerste plaatsen.”

Uitslagen

Bij Ilion in Zoetermeer
“Milo heeft op 26 november meegedaan aan de indoorwedstrijd bij Ilion in Zoetermeer.
Hij heeft daarbij op alle drie de onderdelen zijn PR aangescherpt en twee clubrecords gebroken.
Bij het kogelstoten kwam hij tot 10.70 meter en bij het hoogspringen op 1.35 meter!

Sidate en Amar deden mee bij de C-junioren. En Isairis was de vertegenwoordiger bij de meisjes junioren D.”

Uitslagen

De clubrecords zijn aangepast!