Feniks deed van zich spreken deze zaterdag bij de eerste indoorwedstrijd waar zij met een flink aantal atleten vertegenwoordigd was.
Twee eerste prijzen op de meerkamp voor Veronique Veldhuis (meisjes A1 pupillen) en Eljahro Philipsen (jongens C Pupillen) en een mooi clubrecord en eerste prijs op het onderdeel Kogelstoten voor D2 junior Milo de Langen (10,57 meter). Ook Eljahro scherpte 2 clubrecords aan: 27,99 meter (!) op Vortex en 3,45 meter bij het Verspringen. Veronique sprong clubrecord van één meter hoog. Charlotte Emanuel (MJC) stootte de kogel, met draai, naar 9,80 meter. Ook een clubrecord! Het was vooral een mooie indoorwedstrijd waar iedereen met plezier meedeed.

Deelnemers
MJC (onderdelen)
> Charlotte Emanuel (een derde plaats bij Kogelstoten, 60 meter sprint)
> Virlyn Walker (ver, kogel, sprint)
> Jill Cooman (ver, kogel, horden, sprint)
> Demelsia Ventiaan (ver, kogel, horden)
JJD (onderdelen)
> Milo de Langen (kogel, finale sprint)
MPA1 (meerkamp)
> Rosara Coomans (hoog)
> Veronique Veldhuis (sprint, kogel, hoog)
JPC (meerkamp)
> Eljahro Philipsen (sprint 50m, vortex, ver)

Klik op de link om alle uitslagen te zien!

Recordwedstrijd AC Tion
Eljahro werd op 30 oktober bij de recordwedstrijden ook eerste bij de allerlaatste wedstrijd van het vorige seizoen. Het nieuwe seizoen ging per 1 november in. Dit was de Indoor Recordwedstrijd van AC TION in de Diekmanhal in Enschede. Iedereen werd de gelegenheid gegeven om voor het laatst een mooi PR neer te zetten in zijn of haar ‘oude’ categorie.

Crosstraining D-junioren
De D-junioren hadden vanmorgen een eerste crosstraining ter voorbereiding op het crossseizoen dat volgend weekend begint. Zij liepen vanaf Metrostation Gaasperplas de vrije natuur in om te oefenen op oneffen terrein. Het was een zware training; zij werden lekker warm in het koude weer.
Op naar AKU in Uithoorn op zaterdag 19 november!

Zondag clubrecord Bal jongens Pupillen C door Eljahro
Eljahro deed zondag ook mee aan de Indoor van AV Olympus ’70 in Naaldwijk. Hij won de meerkamp, onder meer met een clubrecord op het onderdeel Balwepen (indoor): 24,27 meter. Hij doet al deze mooie wedstrijden met veel plezier!