Op zaterdag 2 maart om 10.00 start bij Atletiek Vereniging Feniks op de blauwe baan de cursus voor beginnende lopers: Start to Run. Doe op woensdag 27 februari om 19.30 uur mee aan de gratis proeftraining en zie dat het echt wat voor jou is!

Gaasperplasrun (9 juni) en Gaasperplascross

Een doel stellen bij het leren hardlopen werkt altijd goed. Bijvoorbeeld het lopen van de 5 kilometer bij Gaasperplasrun op zondag 9 juni aanstaande.

Afgelopen 6 januari was de vrolijke Gaasperplascross in het mooie groengebied bij de Gaasperplas. De start was op het strand: over ruiterpaden, onverharde paden en door het groen liepen de 250 deelnemers verschillende afstanden. Of het nu een trimloop is of een wedstrijd bij Feniks word je altijd gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

 

Fitter worden? Feniks helpt

Als je al wat langer loopt en een leuke groep zoekt om technisch beter en sneller te worden ben je van harte welkom bij onze wekelijkse loopgroepen op dinsdag, woensdag of zaterdagochtend. Bij AV Feniks staat plezier in training voorop.

 

Lopen met het bedrijf

AV Feniks verzorgt ook looptrainingen speciaal voor bedrijven, bijvoorbeeld als voorbereiding op de Dam-tot-Damloop. Zo hebben medewerkers van de ABN Amro zich bij Feniks voorbereid op de halve marathon van Egmond afgelopen 13 januari.

Looptraining jeugd

Voor de jeugd wordt ook een speciale hardlooptraining aangeboden, de Mila-training. De trainingen bereiden voor op loopwedstrijden, cross en baanwedstrijden. Kom eens een proeftraining doen!

Meer informatie over Start to Run op www.avfeniks.nl

AV Feniks, met plezier sterk en vooruitstrevend.