Op zaterdag 16 oktober a.s. vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats op onze eigen, vernieuwde, blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandelapark.
De inschrijving staat open tot aan maandagavond 11 oktober via Atletiek.nu – https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/36157/

Evenement

Hoofdprogramma:
Pupillen: vastgestelde meerkamp.
Junioren: keuze meerkamp.

Degenen die per categorie na 4 onderdelen de meeste punten heeft is clubkampioen en krijgt een mooie beker. Voor alle pupillen die deelnemen is er ook een fraaie medaille.

Bijprogramma 5km en familie-en gasten-estafette – picknick:
Voor loopgroepenleden: 5.000m.
Voor iedereen: Familie-estafette. Voor leden, maar ook broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnen, papa, mama, etc. Doe actief mee en maak samen een estafetteteam van 4 personen (minimaal 2 personen hebben de pupillenleeftijd). Een sportieve strijd voor de ludieke, lekkere prijs!

Tenslotte:

  • Bij een wedstrijd zijn altijd veel vrijwilligers nodig. Wilt u helpen bij het jureren (meten, wegen van afstanden of helpen met het harken van de verspringbak, terugbrengen van ballen, speren, etc), dan kunt u dat bij inschrijving in atletiek.nu aangeven.
  • Omdat dit de eerste onderlinge wedstrijd is sinds lange tijd willen we er een feestje van maken. Wij zouden u willen vragen om een paar hapjes (bara, oliebollen, kelewele, etc) mee te nemen. We kunnen dan tijdens en na afloop van de wedstrijd met z’n allen vieren dat we als AV Feniks het zomerseizoen afsluiten en het winterseizoen vrolijk in gaan.
  • Inschrijven