Ook in de kerstvakantie wordt getraind, althans door een deel van de atleten en niet de hele kerstvakantie. Lees hieronder precies wanneer je wel en niet traint bij AV Feniks. Het is voor alle atleten en lopers!

Pupillen groepen (Mini, C, B, A1, A2) + D-Junioren
Tijdens de kerstvakantie zullen er geen trainingen zijn voor alle pupillen-groepen en D-junioren in verband met de feestdagen en vakantie van de trainers. Vanaf maandag 7 januari gaat het reguliere rooster weer in.

Het Rooster voor de C-B-A-junioren en Senioren
Van maandag 24 december t/m vrijdag 28 december en 31 december zijn er GEEN trainingen. Er zijn WEL trainingen op Zaterdag 29 december en zaterdag 5 januari om 12 uur! Op 1 en 2 januari 2019 is er wel gewoon training.Vrijdag 4 januari is er GEEN training maar wel een nieuwjaarsborrel!Mocht er iets wijzigen dan houdt Pieter jullie op de hoogte via de Whapp.

MiLa groep 
Op zaterdag 22 december is er WEL MiLa training!!
Van maandag 24 december tot en met zaterdag 5 januari zijn er GEEN trainingen.

Zondag 6 januari worden de Mila lopers wel aan de start van de Gaasperplascross verwacht!

Loopgroepen
Vanwege de feestdagen zullen er zondag 23 december tot en met dinsdag 1 januari geen trainingen aangeboden worden. Op woensdag 2 januari is iedereen weer welkom! Na afloop willen we de training gezellig afsluiten met een hapje en drankje waarbij het leuk zou zijn wanneer ieder een hapje of drankje mee kan brengen!

Voorbereiding op de GaasperplasCross voor de loopgroepen
Op zaterdag 22 december 2018 en zaterdag 5 januari 2019 willen we specifiek de Gaasperplascross voorbereiden. Verzamelen nabij de ingang van Ballorig (Gaasperplas) om 10.00 uur!!

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI EN SPORTIEF 2019!


Tessa Zwolle
Trainerscoördinator AVFeniks